La doar 11 ani, a cheltuit o avere pe ziua ei de naștere! Cu ce au plecat acasă invitații

Ultima actualizare:

Este încă la gimnaziu, dar e deja bogătașă! Pixie Curtis Jacenko (11 ani) și-a sărbătorit ziua în mare stil! Eleva din Australia are o avere de aproximativ 5 milioane de dolari și conduce deja două afaceri cu jucării și accesorii, Pixie’s Figdgets și Pixie’s Bows cu ajutorul mamei sale, Roxy.

Pixie Curtis Jacenko și-a dorit o petrecere extravagantă (Foto: Instagram)
Pixie Curtis Jacenko și-a dorit o petrecere extravagantă (Foto: Instagram)

Pixie Curtis Jacenko le-a oferit o surpriză de zile mari invitaților

Pentru ziua ei de naștere, Pixie nu s-a uitat de loc la bani și a cheltuit nu mai puțin de 27.000 de dolari, potrivit tabloidului britanic Daily Star. La petrecerea extravagantă au fost invitați un DJ, un fotograf profesionist și un acrobat care a făcut spectacol înghițind flăcări în fața copiilor.

Participanții norocoși au putut profita din plin de un bufet cu pizza, multe dulciuri, cocktailuri fără alcool și de o cabină foto distractivă. La miezul nopții, invitații au avut parte și de un foc de artificii spectaculos. Chiar dacă a fost ziua lui Pixie Curtis Jacenko, toți prietenii fetiței au plecat cu saci de daruri, care conțineau produse vândute de firmele ei.

Ce planuri de viitor are Pixie: „Ne reorientăm”

Într-un interviu acordat site-ului news.com.au, mama ei, Roxy, a spus ce planuri de viitor are fetița: „Pixie a decis să se concentreze pe studii, în următoarele luni, pentru că urmează foarte curând admiterea la liceul. Am discutat despre planurile de afaceri de viitor ca familie și am decis că, deși a fost o călătorie uimitoare, începută cu aproximativ trei ani în urmă, e timpul să ne reorientăm. În timp ce magazinul online Pixie's Pix va rămâne, se va întoarce la modul în care a început în 2011 – ca cea mai bună destinație pentru accesorii de păr pentru copii, sub numele de Pixie’s Bows – afacere pe care vom continua să o gestionăm împreună, dar cu mult mai puțină presiune asupra lui Pixie, pentru că trebuie să își petreacă timpul făcând și altceva.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
Podul lui Ștefan cel Mare FOTO Tele1 Bacău (1) jpg
jurnalist reportaj jpg
pensie jpeg
pupaza pexels jpg
schelet arhiva jpg
Valea Cernei și Cernișoarei, după inundatii  Foto Daniel Guță ADEVĂRUL (90) jpg
ungaria romania colaj pexels jpg
Gustav Klimt Immersive Experience Gold in Motion 2 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net