La doar șase săptămâni, acest bebeluș poartă doar haine de firmă! Are deja o geantă Chanel

Cei mai mulți oameni pot doar să viseze să aibă o garderobă de designer plină cu mărci de lux, precum Chanel, Dior, Versace, Louis Vuitton, Dolce & Gabbana sau Burberry - dar un bebeluș de doar șase săptămâni trăiește deja acest lux.

Micuța Queeniana, îmbrăcată într-o rochiță albă cu roz cu o geantă Chanel pe umăr
Micuța Queeniana are o geantă Chanel (Foto: Profimedia)

Queeniana, fetița Florentinei Cunningham (27 de ani), din Marea Britanie, este îmbrăcată doar în ținute de firmă.

Florentina, din comitatul scoțian Scottish Boarders, a glumit spunând că micuța „are deja o garderobă mai bună” decât ea. În mod uimitor, Queeniana avea deja o geantă Chanel „înainte să se nască”, potrivit tabloidului britanic Mirror. O geantă de la acest brand costă aproximativ 10.000 de dolari.

„Îmi place să-mi răsfăț fetița”  

Bebelușul, îmbrăcat din cap până în picioare în Versace (Foto: Profimedia)
Bebelușul, îmbrăcat din cap până în picioare în Versace (Foto: Profimedia)

Florentina Cunningham și-a dorit nespus de tare să aibă o fetiță, iar când a aflat că este însărcinată a fost în culmea fericirii. S-a rugat în fiecare zi ca visul să îi devină realitate și iată că s-a adeverit! Imediat ce a aflat sexul bebelușului, ea a început să-i cumpere deja ținute de lux cu accesorii asortate. Colecția impresionantă de haine și accesorii luxoase a micuței a continuat să crească, pentru că Florentina vrea să o trateze pe Queeniana ca pe o adevărată prințesă.

Întotdeauna vreau să-i ofer fiicei mele tot ce este mai bun. Îmi place să o răsfăț. Oamenii comentează pe rețelele de socializare spunând că este alintată și că arată precum o păpușă mică. A fost visul meu să am o fetiță și abia așteptam să o cunosc și să o răsfăț cu cele mai frumoase lucruri, iar visul mi s-a îndeplinit!”, a explicat Florentina Cunningham. Evident, bebelușul are și un dormitor parcă scos din revistele de modă. Mobilierul este alb și roz, iar totul este ornat cu îngerași. Mama fetiței a mai dezvăluit că, de Crăciun, Moșul îi va aduce micuței și prima ei geantă de la Louis Vuitton, care costă aproximativ 6.000 de dolari.

Florentina Cunningham (27 de ani), mama fetiței (Foto: Profimedia)
Florentina Cunningham (27 de ani), mama fetiței (Foto: Profimedia)

„Ne răsfățăm în fiecare zi împreună. Are și ea propriile produse cosmetice pentru bebeluși, o rochie confortabilă și elegantă pe care o poartă în casă și papuci pufoși. Este cea mai drăguță fetiță și îi place să fie răsfățată. Abia aștept să facem mai multe lucruri împreună când va crește mai mare.”, a mai spus femeia.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
Utilaj puternic jpg
plaja pixabay jpg
Loto. Sursa foto: Impact.ro
lumina sfanta de paste jpeg
masa de paste jpg
euro valuta bani pixabay jpg
Cum să îți petreci timpul liber pe internet jpg
oua valcea1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net