Lipsa de atenție în relație, o problemă care poate provoca multă suferință

Ultima actualizare:

Nimeni nu este perfect, iar greșelile pe care le facem față de persoana dragă din viața noastră au nocivul efect de a afecta întreaga relație, nu doar pe cel/cea față de care greșim.

Lipsa de atenție strică o relație. / Foto: Shutterstock
Lipsa de atenție strică o relație. / Foto: Shutterstock

Bărbaţii sunt la fel de predispuşi la greşeli într-o relaţie de cuplu ca şi femeile. Nu ar fi logic şi corect să spunem că doar consoartele noastre sunt vinovate de faptul că o relaţie nu mai funcţionează aşa cum ar trebui. O relaţie ca să reziste în timp are nevoie de trei lucruri: iubire, sprijin şi atenţie.

Lipsa de atenție este una dintre cele mai profunde suferințe cu care confruntă o femeie

Greşeala de neiertat pe care o fac bărbaţii într-o relaţie este să nu-i ofere partenerei toată atenţia atunci când sunt împreună. Uneori, mai ales în relaţiile stabile, reprezentantul sexului puternic este foarte sigur pe afecţiunea soţiei şi atunci nu-i mai face complimente şi nu-i mai acordă destul timp. Chiar şi atunci când sunt la o cină împreună, tentaţia de a verifica mereu telefonul mobil, email-ul sau de a rezolva unele probleme legate de serviciu este mare.

Femeile au nevoie măcar de câteva minute în care să vadă că ele sunt centrul atenţiei iubitului. Dacă femeia nu se va simţi specială în compania lui, dacă va vedea că partenerul pune alte persoane sau alte lucruri mai presus de ea, atunci, cu siguranţă, relaţia va avea de suferit.

Ce fel de partener îşi doresc femeile? Calităţi care contează cu adevărat

Cel mai întâlnit mit este cel potrivit căruia femeile își doresc un bărbat care nu le acordă suficientă atenție, acel tip de băiat rău pe care îl întâlnești în fiecare film romantic. În realitate lucrurile stau puțin diferit și asta deoarece orice femeie matură știe deja ce anume își dorește de la un bărbat, iar lipsa de respect a acestuia nu o va atrage foarte mult. De fapt, întotdeauna o femeie își va dori să se simtă apreciată, iubită și înțeleasă.

Femeile vor parteneri cărora le pasă, care nu sunt perfecţi, dar care se străduiesc să devină mai buni, care nu au neapărart planificată fiecare etapă a vieţii, dar care au anumite scopuri clare pentru care muncesc cu entuziasm şi hotărâre, care le iubesc şi atunci când sunt obosite, morăcănoase, nedormite, care ştiu să le asculte şi să le sfătuiască, care le fac să se simtă bine atunci când trec prin momente dificile şi care sunt alături de ele în această călătorie care înseamnă viaţa în doi.

Oferă-i partenerei tale toată atenţia ta, atunci când sunteţi împreună

În concluzie, oferă-i partenerei tale toată atenţia ta, atunci când sunteţi împreună, astfel încât să creaţi o conexiune profundă între voi. Atenția pe care pe care i-o acorzi partenerei o va face să se simtă valoroasă și iubită.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
image png
1 femeie menopauza jpg jpeg
1 pasca oua rosii cozonac 1706149666 jpg jpeg
image png
plante care elimina energia negativa din casa jpg
green bank cel mai linistit oras din lume jpg
mario ilie roman uk jpg
Utilaj puternic jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net