Locul de muncă plătit cu 5500 de lei pe lună! Angajații au multe beneficii și nu au nevoie de studii superioare

Ultima actualizare:

Românii o duc tot mai greu de o zi pe alta. Valul de scumpiri i-a îngenuncheat pe foarte mulți oameni din țara noastră. Mulți abia reușesc să își plătească facturile cu sume exorbitante și nici nu prea le mai rămân bani și de altele. Astfel, o bună parte dintre ei aleg tot mai des să plece în străinătate la muncă unde salariile sunt cu mult mai mari. Totuși, iată că și la noi se mai ivesc oportunități de locuri de muncă foarte bine plătite, care nu necesit studii superioare. Unele dintre ele vin cu beneficii destul de generoase.

Locul de muncă plătit cu 5500 de lei pe lună!
Locul de muncă plătit cu 5500 de lei pe lună!

Locul de muncă plătit cu 5500 de lei pe lună!

De exemplu, există un job care poate să-ți ofere 5500 de lei pe lună. În plus, primești tichete de masă și alte avantaje. Chiar dacă nu trebuie să fii absolvent de facultate, nu sunt mulți interesați să ocupe aceste locuri. O fabrică de cartoane din apropierea Bucureștiului caută oameni cu experiență de șase luni în producție. Nu cer studii superioare, ci doar să ai absolvite macăr zece clase sau o școală profesională. Printre altele, se caută și specialiști precum stivuitoristi și operatori de mașini automate și semiautomate.

Salariul e destul de atrăgător, de 5500 de lei pe lună. Angajații beneficiază și de două prime anuale, de Crăciun și de Paște, fiecare în valoare de 1000 de lei brut. Pe lângă acestea, angajatorul oferă alte avantaje, cum ar fi primele de policalificare, de performanță și de recomandare. Beneficiile se extind și în ceea ce privește aspectele cotidiene, precum tichetele de masă în valoare de 35 de lei pe zi și subvenția pentru cantină. Angajații se bucură și de un abonament la serviciile medicale, împreună cu un card pentru automatul de cafea.

Locul de muncă se află la o distanță accesibilă față de București, cu mențiunea în anunț că se asigură transportul din Pitești, zona Prundu. Sediul fabricii este situat pe Autostrada A1, la kilometrul 11, în Bolintin Deal. Astfel, oferta de angajare se adresează nu doar celor din proximitatea Capitalei, ci și celor din zonele adiacente.

image
image
image
image
image
image
Balamuc jpeg 2 jpeg
index (1) webp
old man 1147288 1920 jpg
SpotPolarBearHiddenAmongPandasOpticalIllusionIQTest jpg
loto jpeg
YXNoPTM0MmQ5ZWI3MGQ5YThkYTRlNjk2MmZjMjYxMTU2ZDQ1 thumb jpg
castraveti png
lumina sfanta de paste jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net