Locul de muncă neașteptat care oferă un salariu de 2.000 de euro pe lună. Ce beneficii primește fiecare angajat

Ultima actualizare:

Platformele de recrutare arată că un angajat pe poziţia de instalator câştigă un salariu care variază, în medie, între 8.000 și 10.000 lei/lună. Această meserie nu a fost afectată de digitalizare și este căutată în orice perioadă a anului. Este probabil cea mai căutată meserie pe lângă cea de electrician, vopsitor sau tehnician depanator.

Cât câștigă un instalator Foto: Shutterstock
Cât câștigă un instalator Foto: Shutterstock

Locul de muncă care oferă un salariu uriaș

În ultimii ani, job-urile în străinatate au devenit prima opțiune a românilor care vor să aibă un trai mai bun. Astfel, s-a ajuns la o criză majoră de meseriași. Potrivit datelor oficiale, instalatorii sunt printre cei mai căutați de pe piața muncii și sunt plătiți cu aproximativ 2.000 de euro pe lună.  

 Salariile acestea sunt oferite pentru că majoritatea tinerilor pleacă din țară și există prea puțini care aleg școlile profesionale în aceste domenii. Desigur venitul poate să crească dacă instalatorul alege să lucreze pe cont propriu.

Anunț de recrutare: 8000 - 10000 lei/lună (instalatori pentru România)

„Dacă ești un instalator ce îți place să le arăți celorlalți cât de bine faci lucrurile, dacă îți place să fii primul și să le impui celorlalți ritmul și viteza ta, dacă colegii tăi vin la tine să îți ceară sfatul când dau de greu, înseamnă că tu ești omul nostru. Suntem în cautare de profesioniști ce nu se feresc să muncească și îi recompensăm pe masură, cu experiența mai mare de 3 ani", se arată în anunțul de pe o platformă de recrutare. 

Angajatorii aduc muncitori din țările non-UE de nevoie, deși ar prefera să lucreze cu românii: ar avea costuri mai mici, s-ar confrunta cu mai puțină birocrație, comunicarea ar fi mai bună și nu ar mai exista diferențe culturale.

În România, 1 din 3 angajați are salariul minim pe economie, însă situația nu e neapărat relevantă, pentru că mulți angajatori își plătesc angajații la ”negru”, diferența față de acest salariu minim și suma reală fiind o simplă înțelegere între patron și angajat.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ruși pe aeroportul Vnukovo din Moscova după anunțul mobilizării FOTO Twitter
image
image
image
image
image
image
telefon ecran getty jpg
casa de marcat supermarket pexels jpg
gratii 1 jpeg
Sebastian Olariu si tatal lui FOTO Antena 3 Facebook jpg
istanbul pexels jpg
urangutan pixabay jpg
harta razboi ucraina steag drapel rusia europa shutterstock 2114384846 jpg
Nervos
image
actualitate.net
image
actualitate.net