Locul de poveste din România, cu nisip fin și apă curată ca lacrima. Turiștii s-au îndrăgostit de această destinație, iar multora le aduce aminte de Maldive

Există un loc în România care face furori, încă din anul 2015, după ce a apărut într-un top al celor mai frumoase plaje sălbatice din lume. În ciuda faptului că este considerată una dintre cele mai sălbatice și mai neatinse plaje din țara noastră, nisipul fin și apele limpezi îi fac pe turiști să asemene locul cu Insulele Maldive. Click! îți spune despre ce plajă este vorba.

Locul de poveste din România, cu nisip fin și ape limpezi / Foto: Captură video
Locul de poveste din România, cu nisip fin și ape limpezi / Foto: Captură video

Vara, zeci de mii de turiști aleg să meargă la Mamaia sau cotesc spre sud, spre mult mai căutatele Eforie sau Vama Veche, alții, mult mai puțini, însă, se îndreaptă spre Plaja Vadu. Situată în județul Constanța, Plaja Vadu este considerată una dintre cele mai sălbatice și mai neatinse plaje din România, cei care aleg acest loc venind pentru liniște, fără muzică, fără petrecere, relaxându-se în voie, fără să fie deranjați de nimeni.

Plaja Vadu, una dintre cele mai sălbatice și mai neatinse plaje din România

Acest loc de vis din țara noastră, cu nisip fin și ape limpezi, poate aminti de plajele din Maldive, cu un aer de evadare și relaxare. Totodată, în zona plajei nu există semnal pe telefonul mobil, iar camparea cu cortul sau rulota nu este permisă. Trebuie să țineți cont și că posibilitățile de cazare în apropierea plajei sunt reduse, existând o pensiune și o cherhana cu căsuțe. De asemenea, au fost instalate toalete ecologice și există serviciu de salvamar. Din satul Vadu, aflat la 5 km de plajă, se pot cumpăra apă şi diverse băuturi sau produse.

Astfel, pentru amatorii de locații sălbatice, dar și de liniște, aici este locul ideal unde îți poți petrece vacanța, departe de aglomerația litoralului. Însă, cum ajungi la acest loc superb din țara noastră?

Se ajunge din satul Vadu, pe drumul principal până în poarta unei fabrici, acolo se face dreapta și se intră pe un drum de beton îngust ce ne duce la malul mării. Oricum, există indicatoare către plajă. Satul Vadu este situat în județul Costanța, la o distanță de 15 km față de Năvodari și 7 km față de comuna Corbu.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
mihaela bilic instagram jpg
gradinita pexels jpg
icoana Becali jpg 2 jpg
ilustratie politie jpg
femeie batrana jpeg
gheorghe sarbu jpg
litoral jpg
new caledonia 1434179 1280 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net