Colțul de Rai care seamănă izbitor cu Maldive, dar e de 100 de ori mai ieftin! E destinația perfectă pentru vacanță

 În timp ce majoritatea românilor optează să-și petreacă vacanțele și concediile în locuri care mai de care mai exclusiviste, în țări cât mai îndepărtate, alții descoperă frumusețile din Albania, mai exact, Ksamil. 

Frumusețea satului Ksamil, din Albania / foto: Pinterest
Frumusețea satului Ksamil, din Albania / foto: Pinterest

Ksamil este un sat și o fostă municipalitate a rivierei Albaniei de Sud, reprezentând în același timp una dintre cele mai spectaculoase atracții, încă nedescoperită de foarte mulți turiști și nu atât de promovată precum destinațiile exclusiviste din mai multe colțuri ale lumii.

Motive pentru care merită să vizitezi Ksamil, Albania

Ksamil a fost introdus de turiștii care l-au vizitat în topul plajelor exotice cele mai frumoase din întreaga lume. Apa de un albastru izbitor seamănă cu cea din Maldive, însă diferența o fac prețurile mult mai mici. 

Pe lângă prețurile încântător de mici, priveliștea din camera de hotel, plajele cu nisip fin și apa de un albastru cristalizat oferă pachetul complet pentru iubitorii de destinații exotice.

Cei care au vizitat Ksamil nu au regretat nicio secunde, dimpotrivă, este un loc unde s-ar întoarce ori de câte ori au ocazia. Mai mult decât atât, o româncă fascinată de frumusețea locurilor a împărtășit experiența ei prin intermediul unui articol postat pe blogul de călătorie tabaracuamintiri.ro.

„A fost ceva mai dificil să aleg care parte a litoralului albanez va corespunde ”pretențiilor” noastre. Și ce pretenții! Nisip fin, soare cu nemiluita, apă calmă, relaxare, liniște, plaje sălbatice, vestigii istorice, orașe colorate, bere rece și, neapărat, frappe cu frișcă și topping de caramel.☺

După discuții constructive, vizionări de trasee și prezentări îmbietoare, am decis destinația potrivită pentru o aventură de neuitat, Ksamil.

Despre Ksamil, această stațiune albaneză mângâiată blând de apele Mării Ionice și binecuvântată cu plaje mici care rivalizează cu cele mai exotice întinderi de nisip din lume, aș putea scrie la nesfârșit.

Însă, trebuie să fac o precizare necesară și importantă. Cei îndrăgostiți de luxoasa și însorita Antalya sau cei care apreciază opulența Dubaiului vor fi sceptici în privința primitorului sat albanez.

Aici nu am găsit nici lux, nici hoteluri care să stea în calea soarelui, nici restaurante exclusiviste și nici cod obligatoriu de ținută pentru plimbările de seară pe malul mării sau prin centrul animat al stațiunii. Atunci, inevitabil urmează întrebarea, ce am găsit aici?

Ksamil, atât de frumos precum Maldive, însă mult mai ieftin / foto: Colaj Click! / Pinterest
Ksamil, atât de frumos precum Maldive, însă mult mai ieftin / foto: Colaj Click! / Pinterest

În primul rând am găsit o salbă prețioasă de plaje care te îmbie cu un nisip fin și alb, un adevărat răsfăț. Ca bonus, cel care alege să se împrietenească cu soarele pe nisipul adus parcă din Bora Bora, are parte și de niște priveliști care îți taie răsuflarea.

Plajele din Ksamil sunt administrate de restaurantele care își au locația pe fâșiile de nisip fierbinte. Acest lucru duce la o bună organizare a acestora.”

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Persoană care trimite mesaje pe Whatsapp Foto Pixabay
image
image
image
image
image
image
ploaie jpg
tick 5477847 1280 jpg
casa la curte jpeg
furtuni ploi jpeg
zodii pixabay jpg
blocuri bucuresti 1024x580 jpg
autostrada Moldovei A7 FOTO Sorin Grindeanu 1
colaj dacia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net