Locul de vis în care ți se oferă 30.000 de euro, dacă te muți. E înconjurat de plaje superbe

Dacă ești într-un punct al vieții când nu știi încotro să te îndrepți, poți să iei în calcul faptul că autoritățile din Italia îți oferă 30.000 de euro, pentru a te muta în regiunea Calabria, acolo unde sunt cele mai frumoase plaje. Trebuie, însă să respecți câteva condiții. Să ai până în 40 de ani și să fii dispus să te muți în termen de 90 de zile. 

Regiunea Calabria din Italia Foto: Shutterstock
Regiunea Calabria din Italia Foto: Shutterstock

30.000 de euro primești în Calabria 

Acest loc însorit este situat în frumoasa Calabria, Italia, o regiune înconjurată de plaje uimitoare, potrivită pentru oricine caută o schimbare. Astfel, această inițiativă vine ca urmare a unei preocupante scăderi a populației în această zonă, iar noii locuitori vor beneficia de un ajutor de 30.000 de euro pentru renovare.

Ce condiții trebuie să respecte cei care vor să se mute

Cei care doresc să ajungă acolo trebuie să aibă cel puțin de 40 de ani și să fie pregătiți să se mute în Calabria în termen de 90 de zile. De asemenea, pentru a se stabili în frumoasa regiune, toți cei care doresc să beneficieze de această ofertă trebuie să aibă un plan pentru a iniția o afacere într-unul dintre sate sau să ocupe locuri de muncă disponibile în acea zonă care are nevoie de angajați.

Cum o să primească rezidenții banii

Gianluca Gallo, consilierul pentru agricultură din Italia, a declarat că banii vor ajunge la noii rezidenți sub forma unui venit lunar cuprins între 800 și 1000 de euro/lună timp de 2 sau 3 ani.

„Am rafinat detaliile tehnice, suma lunară exactă și durata finanțării și dacă vom include sate ceva mai mari, cu până la 3.000 de locuitori. Până acum am primit un mare interes și, sperăm că, dacă acest prim proiect funcționează, vor urma mai multe sate în următorii câțiva ani", a spus Gianluca Gallo pentru CNN.

Este important de menționat că viitorii locuitori ar trebui să fie conștienți că, conform consilierilor regionali, cele mai căutate tipuri de afaceri în zonă sunt restaurantele, magazinele și pensiunile sau hotelurile, lucru care le va oferi oportunitatea de dezvoltare.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
Abubakar  Tahiru cartea recordurilor jpg
batran confuz istock1 jpg
calcule calculator bani salariu pensie rate bancare datorie
buster jpg
bani jpeg
sat comoara jpg
plane 2104594 1280 jpg
politia pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net