Mesajul prețios al Mariei Sharapova pentru mamele care fac această greșeală

Ultima actualizare:

Fostul Nr.1 mondial din tenis, Maria Sharapova a devenit mamă pentru prima dată anul trecut, când i-a dat viață fiul ei Theodore. Rusoaica, retrasă acum din tenis, își ține fanii la curent și împărtășește zilnic pe rețelele sociale din experiențele trăite alături de fiul ei. Recent, ea acordat un interviu în care a avut câteva mesaje pentru femeile care încep să se neglijeze după ce devin mame, concentrându-și întreaga atenție asupra celui mic.

Sursa foto: Getty Images
Sursa foto: Getty Images

Sharapova nu a renunțat la sport

Ea a dezvăluit că în timp ce își plimbă copilul îhn parc, face continuu exerciții pentru bicepși cu greutățile pe care le are întotdeauna la ea. Și face aceste exerciții în timp ce este în mers.

„Voi face niște exerciții pentru bicepși în timp ce merg și greutatea nu este mare, dar măcar mă mișc. Se simte foarte bine pe corp. [Theodore] observă totul”, a spus Sharapova, relatează Sport Skeeda.

Maria Sharapova a mai declarat că toate lecțiile pe care le-a învățat în timpul carierei sale în tenis i-au fost utile în timpul maternității.

„Ele cred că totul este numai despre copil”

Fosta sportivă de 36 de ani consideră că este important ca o mamă să aibă grijă mai întâi de ea însăși pentru a avea grijă de copil în cel mai bun mod posibil.

„Toate acele lecții pe care le-am învățat de-a lungul carierei mele, le-am aplicat cu adevărat în acest capitol care a urmat în viața mea. Mulți oameni cred că totul este despre copil, dar pentru ca bebelușul tău să se simtă cel mai bine, trebuie să ai grijă și de tine”, a spus Maria Sharapova.

„Nu uita de tine”

Fosta tenismenă sfătuiește mamele ca în această „călătorie” alături de copil să nu uite nicio secundă cât este de importantă în viața celui mic de aceea nu trebuie să facă greșeala de a se pune pe locul doi.

Sursa foto: Profimedia
Sursa foto: Profimedia

„Ca proaspătă mamă, am observat că este foarte obișnuit să uiți de tine pentru că ai această nouă ființă de care trebuie să ai grijă”, a spus ea.

"Masha", cum este alintată în familie a atras atenția mamelor că este important să fii „bună” cu tine însuți și spune că doar atunci când o mamă este întinerită și completată atât în ​​spirit, cât și în trup, poate avea grijă adecvat de oamenii din jurul ei.

„Fii bun cu tine însuți”, a spus Sharapova. „Știind că ai grijă de altcineva, cred că faci întotdeauna o treabă mai bună atunci când ești preocupat în primul rând de tine. Cu cât te simți mai întinerit și reînnoit și corpul și mintea ta sunt la locul potrivit, cu atât mai mult se proiectează asupra oamenilor din jurul tău”, a spus rusoaica.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
primarul orasului vascau din bihor florin porge nu va mai putea candida pentru un nou mandat jpeg
urs freepik jpg
Locul din orașul Slănic, Prahova, unde s-a stabilit un perimetru de siguranță în urma surpării unei străzi. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
focsa si sotia jpg
protest fabrica Ludus jpeg
img jpg
conac le richmond jpg
Card bancar plată cu cardul FOTO Shutterstock jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net