Metoda Revolut cu care faci bani ușor pe TikTok

Lansat în anul 2016, TikTok-ul a purtat, la început, numele de „A.me”. A avut punctul de start în China, însă în scurt timp a reușit să acapareze mai multe țări din întreaga lume. Deși creat pentru divertisment și pentru postarea diverselor videoclipuri de tot felul, unii utilizatori au fost de-a dreptul inventivi și au reușit, până în prezent, să facă bani de pe urma aplicației-fenomen.

image

În România tuturor posibilităților, tinerele au început să găsească metode care mai de care mai inedite de a face bani. Și aici nu vorbim chiar despre munca cinstită, căci acolo trebuie depus ceva efort.

Citește și: De ce este avantajos să cumperi haine de pe Shein. Pontul de pe TikTok care va salva multe femei de la cheltuieli inutile

Cum reușesc româncele să facă bani pe TikTok și cum aplică metoda Revolut

De ceva timp, pe TikTok circulă un trend destul de ciudat. Ciudat, însă profitabil. Adolescente cu vârste destul de fragede au găsit metoda perfectă pentru a face bani. Pentru că nu dețin numărul necesar de urmăritori pentru a obține bifa albastră și, implici, monetizarea profilului TikTok, au apelat la o soluție de rezervă.

În ultima perioadă, tot mai multe astfel de tinere cu imaginație bogată apelează la metoda Revolut pentru a-și rotunji veniturile. Și aici e vorba de a primi bani gratis, fără niciun efort.

Interesant de citit: Provocare periculoasă pe TikTok: adolescenții români își riscă viața și libertatea! Ce au făcut două adolescente

Pe profilul lor de pe rețeaua de socializare, acestea își pun, în BIO, numele din Revolut. Mai mult, mândre nevoie mare de fapta lor, se și laudă în mediul online cu câștigurile pe care le obțin fără ca măcar să ridice un deget.

Cele care fac asta nu par să aibă mai mult de 18 ani, iar sumele pe care le primesc în contul Revolut pornesc de la 10-15 lei și pot ajunge chiar la câteva sute de lei. Totul, spre mândria lor și spre bunăstarea portofelului și acoperirea necesităților pe care le au. Recent, o utilizatoare TikTok a postat pe rețeaua de socializare un clip video în care le-a arătat urmăritorilor săi câți bani a primit.

„Am pus și eu Revolutul în BIO. Ce se poate întâmpla?” a scris aceasta, în dreptul clipului video distribuit pe TikTok. Rapid, au început să curgă transferurile și să primească inclusiv 400 de lei din partea unui așa-zis admirator.

La rândul lor, alte utilizatoare s-au gândit să aplice și ele metoda și să facă bani într-un mod simplu, așa că au urmat instrucțiunile de rigoare și și-au postat și ele Revolutul pe TikTok. 

Alte metode de a face bani pe TikTok

Dacă acum câțiva ani monetizarea TikTok-ului nu era permisă, încă, în România, acum oricine poate face bani pe această platformă socială.

Dansul, coregrafiile, provocările, promovarea melodiilor, a videoclipurilor, gestionarea conturilor și colaborarea cu alți utilizatori sunt doar câteva dintre exemplele prin care poți face bani.

Cele mai populare dintre ele sunt, însă, parteneriatele, monetizarea transmisiilor live, dar și donațiile pe care le poți primi, sub forma unor diverse cadouri virtuale, de la alți utilizatori.

Câțiva foști concurenți de la „Puterea Dragostei” au reușit să strângă peste 10.000 de euro numai din astfel de donații primite din partea urmăritorilor. Pe de altă parte, există și utilizatori care primesc bani din TikTok pentru live-urile în care dorm, mănâncă sau fac fel și fel de lucruri banale.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Vouchere sociale tichet social Inquam Photos / Octav Ganea
despartire   heart g56bfad668 1280 jpg
manuta  victor dorobantu Wednesday jpg
culori brazi 2022
Anamaria Prodan
Ivana Knoll FOTO Instagram png
caine covid carantina china foto twitter jpg
infidelitate 0 jpeg
Capture PNG
alcool jpg
image
image
image
image
Zile libere legale în 2023
pele gettyimages 841963610 jpeg
Ivana Knoll FOTO Instagram png
Anamaria Prodan
masina cu lemne furate din padure jpeg
caine covid carantina china foto twitter jpg