Mihai Șora iubește la 105 ani. Soția filosofului are doar 47 de ani

Mihai Șora are 105 ani și este foarte activ pe rețelele de socializare. Filosoful român este urmărit și apreciat de mii de oameni în mediul online, însă este foarte discret în ceea ce privește viața sa personală. 

Mihai Șora este căsătorit cu o femeie mai tânără cu peste cinci decenii
Mihai Șora este căsătorit cu o femeie mai tânără cu peste cinci decenii

La 105 ani, Mihai Șora se poate considera norocos. Are o stare bună de sănătate și nu-și trăiește bătrânețea singur, ci alături de o femeie care îl iubește și îl susține la bine și la greu. Mihai Șora este căsătorit cu Luiza Palanciuc din anul 2014. Deși între ei există o diferență de vârstă de peste cinci decenii, iubirea dintre ei a trecut testul timpului, iar filosoful are doar cuvinte de laudă la adresa femeii care îi este alături de când prima sa soție, Mariana Șora a decedat.

Înainte de a o cunoaște pe Luiza Palanciuc, Mihai Șora a fost căsătorit, preț de mai bine de șapte decenii, cu Mariana Șora, care s-a stins în anul 2011. Alături de aceasta a avut trei copii. 

Mihai Șora și Luiza Palanciuc sunt căsătoriți din anul 2014
Mihai Șora și Luiza Palanciuc sunt căsătoriți din anul 2014

Citește și: Mihai Șora a rămas mut de uimire când a văzut factura la curent 

Mihai Șora este un romantic incurabil, care a crezut dintotdeauna în iubire și în puterea acesteia. Drept dovadă stau și cugetările pe care le-a făcut pe marginea acestei teme. 

„Iubirea, în formele ei cele mai diverse, este un lucru care trebuie să ne acompanieze viaţa de la început până la sfârşitul ei. Există în fiecare viaţă atâta lumină cât capacitate dai iubirii. Iubirea îmbrăţişează din capul locului întreaga lume”, spunea filosoful. 

Luiza Palanciuc este poetă, eseistă și traducătoare, dar este preocupată și de filosofia politică. Împreună cu Mihai Șora și Emil Stratan, Luiza Palanciuc a fondat, în 2010, revista „Academia de poezie”.

În plină criză energetică, mii de români au fost luați prin surpindere de facturile astronomice pe care le-au primit la curent. Între aceștia, și filosoful Mihai Șora. El a scris un text pe pagina personală de Facebook, prin care și-a exprimat consternarea, iar răspunsul celor de la Enel nu a întârziat să apară. Pentru suma exagerată pe care o are de plătit, Mihai Șora este considerat direct responsabil de către reprezentanții Enel. 

Vezi și: Filosoful Mihai Șora a împlinit 105 ani. Este activ pe rețelele de socializare 

„Enel Energie Muntenia a emis pe numele domnului Mihai Șora o factură de regularizare care reflectă consumul real înregistrat în perioada respectivă (octombrie 2020 - august 2022), când nu s-au putut efectua citiri de contor, din cauza lipsei de acces în locuință (unde este amplasat acesta). Asigurăm toți clienții că verificăm modul de facturare și îl adaptăm continuu, astfel încât el să reflecte corect modificările legislative numeroase și la intervale scurte de timp în domeniul energiei", a fost răspunsul celor de la Enel, după ce Mihai Șora s-a plâns de faptul că trebuie să plătească o factură care depășește suma de 6.000 de lei. 

Sursă foto: Profimedia

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!        

andreea mantea
zodia care va avea un weekend de cosmar jpg
vouchere pentru energie electrica jpg
infidelitate jpeg
cub Daniel Onoriu png
loredana groza si sotul 7 webp
cub mașina moș craciun png
cub mihai traistariu png
image
image
image
image
image
image
vouchere pentru energie electrica jpg
Buzau 1 jpg
parlamentul european profimedia  jpg
calendar ortodox 2021 9 decembrie sfintii ioanchim si ana zamislirea fecioarei maria jpeg
cub niculae bădălău png
cub lensa animat gif