Miracol înainte de Crăciun! Doi îndrăgostiți, aflați în avioane diferite, s-au prăbușit în aceeași zi și au supraviețuit

Ultima actualizare:

Incident bizar în Italia! Un cuplu a supraviețuit miraculos, din două accidente aviatice separate, care au avut loc în aceeași zi. Stefano Pirilli (30 de ani) și logodnica sa, Antonietta Demasi (22 de ani), au decis să ia duminică două avioane de mici dimensiuni, pentru a călători până la Torino. Acolo, au luat masa cu niște prieteni.

 Stefano Pirilli și Antonietta Demasi au văzut moartea cu ochii (Foto: Facebook)
Stefano Pirilli și Antonietta Demasi au văzut moartea cu ochii (Foto: Facebook)

Totul perfect până aici însă, la întoarcere, vremea le-a pus probleme piloților. La apus, a apărut o ceață densă. În mod șocant, ambele avioane s-au prăbușit, iar ca printr-o minune, amândoi îndrăgostiții au supraviețuit. Piloții Paolo Rotondo (38 de ani) și Nicola Fiscaelli (42 de ani) au scăpat și ei cu viață. Pentru Antonietta Demasi a fost ghinion (sau noroc!) la primul zbor, căci nu se mai urcase până acum într-un avion.

Pentru Antonietta Demasi a fost primul zbor din viața ei

Aceasta a fost primul zbor al Antoniettei și îmi pare atât de rău pentru ceea ce s-a întâmplat. Ziua începuse atât de frumos și s-a terminat cu amândoi prăbușindu-ne cu avioane separate. Ne-am încurcat din cauza vremii și a timpului – ceața a început să se ridice pe măsură ce temperatura a scăzut și apoi, dintr-o dată, s-a făcut noapte. Am decis să încercăm să aterizăm la Busano și am sunat-o pe Antonietta și i-am spus, iar pilotul avionului ei a spus că va ateriza pe aerodromul de lângă San Gillio.

În timp ce ne îndreptam spre pista de aterizare, am fost învăluiți în ceață și întuneric și știam că în jur sunt cabluri de electricitate, dar înainte să ne dăm seama, ne-am prăbușit pe o pajiște. Am avut noroc că nu am murit. Nimic altceva nu contează!”, a declarat Stefano, care a fost pasager într-un avion Tecnam P92 Echo Super, cu două locuri, potrivit tabloidului britanic Daily Mail. Bărbatul a fost cel care a sunat la urgențe, după prăbușire. Mai multe echipaje de pompieri s-au deplasat la ambele accidente aviatice, dar din fericire nici una dintre aeronave nu a luat foc.

Atât cuplul cât și piloții au suferit răni ușoare și au fost transportați la spital pentru investigații. Medicii au spus că Antonietta a suferit răni în zona pelvisului, în timp ce pilotul avionului în care se afla ea, Paolo Rotondo, a fost tratat pentru o rană la cap. A fost deschisă o investigație în cazul ambelor incidente.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Persoană care trimite mesaje pe Whatsapp Foto Pixabay
image
image
image
image
image
image
cladiri  jpg
limitator viteza jpg
bloc pexels jpg
test bețe de chibrit jpeg
stema Romaniei  jpeg
index logo webp
vitamine esentiale pentru mamele care alapteaza jpg
rosii  jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net