Boeing 747-800, transformat într-o casă de lux. Ce obiecte din aur găsești înăuntru și cât costă un zbor

Ultima actualizare:

Avionul Boeing 747-8 este cel mai luxos din lume! Paturile sunt perfecte pentru un rege, iar obiectele din camere sunt realizate din piese din aur. Totul este potrivit pentru un miliardar care vrea să cheltuie pentru un zbor cu stil, scrie adevărul.ro.

Cum arată interiorul avionului Boeing 747- 8 Foto: adevărul.ro
Cum arată interiorul avionului Boeing 747- 8 Foto: adevărul.ro

Avioanele private, pasiune pentru milionari

În lume, sunt 1.741 de milionari care cheltuie averi pentru a călători cu stil. Avioanele private au devenit o pasiune pentru milionarii lumii, care au cerinţe din ce în ce mai extravagante în materie de design: de la casino-uri la acvarii imense, scrie Daily Mail.

Fie că se îndreaptă spre o întâlnire în străinătate sau se pregătesc pentru o escapadă de cinci stele, acești călători experimentați nu ar visa să pună piciorul într-o cabină de primă clasă a unui avion comercial.

Boeing 747-8, avionul pentru miliardari

După cum se poate observa și în imagini, avionul Boeing 747-8 are camere cu paturi imense. Unele obiecte sunt presărate cu elemente din aur, iar pernele și decorurile sunt extrem de sofisticate. Există și o scară luxoasă, pe unde poți să urci spre una dintre camere. Doar tablourile sunt colorate, în rest, în interior predomină o singură nuanță. 

Cine cumpărase avionul 

Prințul moștenitor al Arabiei Saudite, Sultan bin Abdulaziz Al-Saud, a cumpărat un Boeing 747-8 pentru a-l folosi ca avion privat, cheltuind aproximativ 284 de milioane de dolari (235 milioane de lire sterline) pentru avion și pentru interioarele sale de lux proiectate la comandă.

Din păcate, moștenitorul moștenitor al Coroanei saudite a decedat în 2011, cu doar un an înainte de livrarea avionului, programată pentru 2012.

Cât costă un bilet

Avionul aparține companiei Etihad's și se numește The Residence, iar un singur bilet poate ajunge la 365.000 de lire sterline pentru o călătorie de 90 de minute, mai scrie The Sun.

Citește întreg articolul pe adevărul.ro.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
Locul din orașul Slănic, Prahova, unde s-a stabilit un perimetru de siguranță în urma surpării unei străzi. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
focsa si sotia jpg
protest fabrica Ludus jpeg
img jpg
conac le richmond jpg
Card bancar plată cu cardul FOTO Shutterstock jpg
Printul Paul Lambrino de Romania si Printesa Lia (3) jpg
vama veche foto Digital Adviser2 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net