Fantastic. Aici e hotelul cu o cazare de 7.000 de dolari pe noapte

Pe canalul de Youtube „Hai Hui în 2” a apărut un clip video despre realitatea plajelor din Bali, dar și despre unul dintre cele mai spectaculoase hoteluri din lume: un private jet transformat în unitate de cazare, pe care îl poți închiria cu nici mai mult, nici mai puțin de 7.300 de dolari pe noapte.

Youtuberii au vorbit despre această experiență și au mărturisit și de ce nu mai este avionul deschis, în prezent, pentru vizite: pentru că cineva s-a gândit că ar fi super cool, la un moment dat, să-i fure roțile. 

Avionul pe care îl poți închiria cu 7.300 de dolari pe noapte

Dacă te ține buzunarul și nu ai ce să faci cu banii, hotelul private jet poate fi o soluție ideală. Avionul transformat în unitate de cazare are 2 camere, 2 băi și o bucătărie, iar potrivit informațiilor oferite de cei doi youtuberi pe canalul lor, una dintre băi are vedere spre ocean, așa că experiența este, cu siguranță, una de neuitat. 

„Despre ce este vorba? Despre un avion este vorba, care a fost adus aici și transformat, ulterior, într-un avion. Din păcate, au construit aceste ziduri în jurul lui și nu putem vedea mare lucru, dar o noapte va costa 7.300 de dolari. Incredibil! Închiriezi tot avionul, la banii ăștia? Ai private jet-ul tău! Mă gândeam că e doar o cameră. Dar de ce nu avem noi voie să intrăm...Pentru că, înainte, accesul era permis turiștilor. Dar ce s-a întâmplat? Cineva a furat roțile avionului. Acum e foarte multă securitate, căci se va deschide în câteva luni. Va fi o experiență interesantă!

Pentru 7.000 de dolari pe noapte, e uriaș, însă primești tot avionul: sunt două camere, două băi, o bucătărie, una dintre băi este făcută în cabina avionului și este cu fața spre ocean, spre stâncă. Au și piscină, infinity pool”, au spus youtuberii „Hai Hui în 2”, pe canalul lor. 

Citește și - Suma fabuloasă achitată de Răzvan Simion, pentru o noapte la acest hotel de lux

Totul despre aeronava transformată într-un hotel de lux

Pe o stâncă cu vedere la plaja Nyang Nyang din Bali, un avion Boeing 737 abandonat este transformat într-o vilă privată de lux, cu două dormitoare, o piscină infinity cu vedere la Oceanul Indian și o terasă. Potrivit Business Insider, antreprenorul Felix Demin a cumpărat aeronava scoasă din uz, care aparținea anterior companiei Mandala Airlines, care a fost închisă, și și-a imaginat un proiect măreț, greu de realizat, dar cu adevărat spectaculos!

Proprietatea, care se numește Private Jet Villa by Hanging Gardens, urmează să fie deschisă în martie 2023. De fapt, este deja disponibilă pentru a fi rezervată pe Expedia, costând aproximativ 7.300 de dolari pe noapte. Există, de asemenea, un heliport la fața locului pentru cei cărora nu le place să călătorească fără elicopterul lor. Asta, desigur, dacă au suficienți bani să-și permită unul!

„Din punct de vedere extern și structural, acesta este un avion cu reacție pe care l-am transformat într-un hotel de lux”, a declarat Demin pentru Business Insider. El a transportat avionul până în vârful falezei de pe plajă în 2021.

Aceasta nu este prima dată când un avion este transformat într-o experiență de lux, care nu este, de fapt, o experiență de zbor. Au existat câteva concepte de restaurante pop-up în avioane la sol, inclusiv recent pe avionul cu două etaje al Singapore Airline, cel mai mare avion de pasageri din lume. În 2017, în China s-a deschis un restaurant permanent în avion, numit Lily Airways.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
cruce pixabay jpg
parau peta1 jpg
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
image
actualitate.net
image
actualitate.net