De necrezut! Ce a pățit un celebru milionar român într-un hotel de lux. „Nu e posibil așa ceva”

Ultima actualizare:

Vremurile agitate pe care le parcurgem îi afectează, uneori, chiar și pe milionari. Aflat într-o vizită în Italia, un fost manager al mai multor cazinouri din București s-a cazat la un hotel scump, unde a plătit 200 de euro pe noapte. Ce avea să îndure în timpul nopții l-a lăsat bulversat complet.

Experiență neplăcută pentru un milionar român
Experiență neplăcută pentru un milionar român

„Domnule nu e posibil, e hotel de 4 stele, cel mai bun hotel pe care l-am găsit în zonă, am dat peste 200 de euro pentru o noapte”, a spus Sorin Constantinescu, într-un clip publicat pe TikTok.

Citește și: Ce măsuri au luat statele europene pentru a face față crizei energetice

Cunoscutul om de afaceri s-a aflat în acest weekend la un eveniment Ferrari în Italia. Călătoria de vis s-a transformat, însă, într-un coșmar în timpul nopții, când milionarul s-a trezit că trebuie să doarmă la temperaturi de 16 grade, deoarece hotelul respectiv oprise căldura. Motivul? „Mi-au spus că ei suportă frigul din cauza războiul din Ucraina”, a relatat Sorin Costantinescu.

Vezi și: Pericolul pe care-l aduce creșterea dolarului. De ce poate provoca o criză economică și financiară

A îndurat frigul într-un hotel în care a plătit 200 de euro pe noapte

Când a încercat să-i convingă pe angajați să pornească căldura, aceștia i-au explicat că acestea sunt condițiile în contextul crizei provocate de războiul din Ucraina.

„Am fost invitat la un eveniment Ferrari. Ce m-a frapat noaptea trecută a fost frigul din cameră. 16-17 grade, cred că erau. Domnule, nu e posibil, e hotel de 4 stele, cel mai bun hotel pe care l-am găsit în zonă, am dat peste 200 de euro pentru o noapte.

Am sunat la recepție și le-am spus să dea drumul la căldură. Mi-au spus că ei suportă frigul din cauza războiul din Ucraina”, a spus afaceristul în clipul de pe Tik Tok.

Citește și: Vacanță de coșmar pentru o turistă din România! „Eu să-ți ofer? Păi tu trebuie să-mi oferi…”

Incredibil! Ce a făcut milionarul român pentru a nu îngheța de frig

În scurta și trista sa povestioară, milionarul român a explicat și ce a fost nevoit să facă pentru a nu îngheța de frig. Ei bine, pe lângă faptul că s-a înfofolit cu mai multe halaturi și pături, afaceristul a apelat și la o bicicletă de fitness existentă în cameră.

„Afară sunt 12 grade. Nu e posibil așa ceva. Într-o cameră pe care am plătit 200 de euro pe noapte să dorm cu halat și pături. Noroc că am avut o bicicletă și înainte de culcare i-am mai dat câteva pedale să mă încălzesc.

Nu știu ce o fi la iarnă, dar e nasol. Dorm la hotel de 4 stele cu halat pe mine”, a mai spus Sorin Constantinescu pe Tik Tok, scrie Fanatik.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
mario scurtu jpeg
image
image
image
image
image
image
supa oase1 jpg
pod pixabay jpg
piatra neamt jpg
4325ad6e 8121 4bcc a4cc efe2d686fa2c jpeg
smoothie ovaz1 jpg
Regele Charles Kate Middleton jpg
Vitamina FOTO Shutterstock jpg
lapte pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net