Cameră de hotel, transformată în ghenă! Ce au mai descoperit menajerele: „Vai, Doamne” VIDEO

Ultima actualizare:

Menajerele unui hotel s-au luat cu mâinile de cap, la propriu, atunci când au deschis ușa unei camere care tocmai ce fusese eliberată, acestea pregătindu-se să curețe încăperea pentru următorii clienți. Când au văzut dezastrul, femeile s-au crucit de-a dreptul! Un filmuleț de la fața locului a ajuns viral pe TikTok, după ce acestea au decis să imortalizeze haosul lăsat în urmă!

Cameră de hotel, transformată în ghenă! Foto: Pixabay
Cameră de hotel, transformată în ghenă! Foto: Pixabay

Câțiva clienți au transformat camera de hotel pe care au închiriat-o într-o adevărată ghenă, fără nicio exagerare! Încăperea a fost lăsată într-o debandadă totală, cu mormane de gunoaie adunate prin toate colțurile.

Nu rata: Cel mai mare hotel din România, închis definitiv pentru turiști! Decizia lui Robert Negoiță

Mormane de gunoaie lăsate într-o cameră de hotel!

Hârtii, saci de gunoi, mormane de ambalaje, mâncare veche, resturi de tot felul, toate acestea au fost împrăștiate prin toată camera, spre disperarea celor care au venit să curețe.

Menajerele au fost de-a dreptul frapate de imaginea dezolantă, filmând momentul în care au intrat în încăpere. Încă de la intrarea pe ușă, pe acestea le-a așteptat un „peisaj” de-a dreptul insalubru, cu mirosuri pe măsură.

Pe lângă gunoaiele stivuite unele peste altele, femeile au descoperit și urme de droguri, mai exact un praf alb împrăștiat pe masă, alături de câteva cartele pentru tras pe nas, cel mai probabil. De altfel, acel loc gol de pe masă era singurul lipsit de gunoaie!

Vezi și: Vouchere de vacanță 2022. Lista unităților hoteliere din România care acceptă tichetele de vacanță

Vai de mine! Maica Domnului! Ei strângeau gunoi, măi! Uite, drogați...Ai văzut așa ceva în viața ta?! Doamne ferește, nu cred! Ce făceau aici? Se drogau! Astea sunt toate lucruri de la gunoaie...O fi gunoi adus? Nu știu ce făceau...Cât au stat aici?..”, se poate auzi în filmarea cu pricina, în timp ce doamnele respective fac „turul” camerei transformate în ghenă de gunoi. 

Unde a avut loc incidentul

Se pare că întâmplarea ar fi avut loc la Adina Apartments, în Köln, Germania, potrivit informațiilor oferite de cea care a filmat. Cert este că menajerele sunt de origine română. Ulterior, utilizatoarea care a publicat clipul a postat și cum arată camera în prezent, după ce menajerele și-au făcut treaba și au curățat și dezinfectat locul. Aceasta a mai susținut că cel care a stat acolo se ocupa cu furtul, primind în vizită și alți „tovarăși”. Bărbatul a stat o lună în respectiva cameră.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net