Vacanță de coșmar pentru o turistă din România! „Eu să-ți ofer? Păi tu trebuie să-mi oferi…”

Vacanță de coșmar pentru o turistă din România. O femeie a plătit 3.500 de euro pentru a sta alături de familia ei la un hotel de 5 stele din Bulgaria, unde spera că va fi tratată regește. Experiența s-a dovedit a fi însă una complet neașteptată.

image

Românca și-a vărsat toți nervi pe grupul de Facebook Travel în Bulgaria - Călător în Bulgaria, unde a povestit toate experiențele neplăcute pe care le-a întâmpinat în vacanța costisitoare.

„Aș vrea să împărtășesc experiență recentă la Reina del Mar, care înțeleg că e pomul lăudat. Eu nu auzisem de hotelul asta până acum, nu mersesem niciodată în Bulgaria până acum, decât în trecere sau câteva ore. Nu mersesem nici la all inclusive, deoarece nu e genul meu de vacanță. Cu toate acestea, am vrut să le fac cadou alor mei o vacanță cu noi (cu mine și cu copiii mei) iar soțul meu era plecat.

Am zis să nu mergem cu avionul sau prea departe și am vrut să avem totul «la botul calului» cum se zice, să nu se streseze nimeni cu gătitul, condusul colo colo etc. Am plătit 3.500 de euro pentru o vila «Laguna», 3 adulți și 2 copii de 5 ani, pentru 5 nopți. Nu aș mai repeta experiență și nu înțeleg de ce este acest hotel în halul asta de recomandat. Dacă așa e la 5 stele, sunt curioasă cum este la 4 sau 3”, a scris turista pe Facebook.

Sigur te interesează: Insula din Grecia fără români! „Încă nu a fost descoperită de «Melteanus Autenticus»"

Vacanță de coșmar pentru o turistă din România! Hotelul de 5 stele „pare neterminat”

image

Românca a fost șocată de tot ce a găsit la în vacanța care ar fi trebuit să fie una de lux. Femeia a fost îngrozită mai întâi de faptul că hotelul pare neterminat, iar în jurul său se află multă mizerie. Totodată, parcarea s-a dovedit a fi un haos total.

Vezi și: Locul secret al grecilor! Insula „unde nu se aud manele și «bemweurile» nu au intrare pe plajă”

„Hotelul de când ajungi pare neterminat, zac gunoaie pe laterale, pe la ieșirile de serviciu; parcarea este full numai de mașini din România și te învârți că descreieratul să găsești un loc, până vine un nene și te dirijează să parchezi blocând alte mașini;

Vila e drăguță, se vede că totul e nou și voit mai pe premium (bateriile negre Grohe, etc), dar pute groaznic a canalizare; am spus chestia asta la recepție, ne-au trimis femeile de serviciu care au lipit un odorizant în fanta de la AC și s-au cărat; evident că nu a rezolvat problema și, deși am mai mers la recepție de vreo trei ori pentru asta, ni s-a zis că nu se poate face nimic și că vine de la gârlă de lângă hotel (pe care am văzut-o și noi, era aproape radioactivă de mizerabilă ce era)”, susține ea.

Cum s-a terminat excursia?

„La final când am făcut checkout le-am spus despre miros și lipsa curățeniei peantru câteva zile și mi-au zis că nu am avut noi noroc, că e o problema știută la câteva vile, dar celelalte vile nu au problema asta, de parcă pe mine mă încălzea ce fac alte vile; cel de la recepție mi-a zis «să-i ofer ceva» ca el să spună da sau nu (adică să îi propun ceva discount că el să spună dacă poate face sau nu).

Poftim? Eu să-ți ofer? Păi tu trebuie să-mi oferi…dar nu mi-a oferit nimic, decât promisiunea că se că remedia pentru alții care vin în viitor”, a povestit turista.

Vezi pe Adevărul.ro ce probleme a mai întâmpinat turista din România, dar și ce a pățit la restaurantul unde spera că va mânca fructe de mare.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
strada prabusita slanic jpg
istanbul pixabay jpg
beneficiile jocului la varsta adulta 1536x864 jpg
Afl â care sunt principalii pomi fructiferi care nu trebuie s â +¢i lipseasc â din gr âdin â min jpg
Metrou Victoriei FOTO Shutterstock
oua pixabay jpg
contor curent jpg
Ultimele bătălii ale lui Mihai Viteazul jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net