Ce se ascunde cu adevărat sub așternuturile din camerele de hotel / Video

Ultima actualizare:

O veterană în industria hotelieră a dezvăluit ce se ascunde sub așternuturile din camerele de hotel. Internauții au fost șocați de precizările făcute de aceasta, iar clipul pus pe o rețea de socializare a adunat deja peste 5 milioane de vizionări. Totodată, experta le-a spus turiștilor la ce să fie atenți atunci când se cazează.

Ce se ascunde cu adevărat sub așternuturile din camerele de hotel
Ce se ascunde cu adevărat sub așternuturile din camerele de hotel

Halee Whiting deține o companie de asistență pentru vânzări hoteliere în SUA. Aceasta s-a gândit să ajute turiștii sfătuindu-i ce trebuie să verifce înainte de a petrece noaptea într-o cameră de hotel.

„Iată cum ar trebui să vă verificați camera de hotel înainte de a despacheta.(...) Primul lucru pe care trebuie să îl faci este să te asiguri că în cameră este întuneric. Stingeți luminile, închideți orice jaluzele și folosiți lanterna de la telefon. Și, în timp ce totul este stins, vei veni aici, sub pătură...[și] vei verifica sub toate pliurile... De obicei, le place să stea în colțuri și în pliuri”, spune Halee, într-un video postat pe Tik Tokpotrivit YahooNews. 

Trăgând înapoi cearșaful și protecția saltelei, Whiting, care a lucrat în industria hotelieră timp de 15 ani, le arată celor care o urmăresc unde să caute dăunătorii. „Chiar dacă nu vedeți gândaci, verificați dacă există pete”. „Este ca și cum ar fi pete de sânge, pentru că nici acesta nu este un semn bun”, a precizat americanca, potrivit Adevărul.

Dezvaluiri îngrozitoare pentru turiști: „Nu contează cât de luxos este hotelul”

Veterana din industria hotelieră făcut și alte dezvăluiri despre gândacii de pat, în alte 12 videoclipuri de pe TikTok, Halee Whiting explică faptul că oaspeții trebuie să le verifice pe întuneric, deoarece insectele sunt nocturne.

Totodată, experta a precizat că se pot găsi gândaci de pat în hoteluri de cinci stele și chiar în clădiri noi. Câțiva dintre internauți s-au grăbit să-și spună necazurile în dreptul postării făcute de femeia din SUA.

„Nu contează cât de mult plătești, gândacii de pat iubesc călătorii”, a scris un bărbat. „Realitatea este că sunt autostopiștiOamenii îi aduc din alte locuri, nu contează cât de luxos este hotelul”, a spus o altă persoană.

 „Am luat gândaci de pat de la două hoteluri diferite și am ajuns în spital de ambele ori. Încă mai am coșmaruri până în ziua de azi”, a împărtășit un alt internaut.

„V-ar șoca dacă ați ști cât de multe camere de hotel au gândaci de pat”

Ce se ascunde cu adevărat sub așternuturile din camerele de hotel
Ce se ascunde cu adevărat sub așternuturile din camerele de hotel

Clipurile lui Halee au atras în discuții chiar și angajați ai hotelurilor. Aceștia au ieșit în față pentru a-și detalia experiențele. 

„Am lucrat la câteva hoteluri scumpe și se întâmplă destul de des”, a spus o persoană. „Lucrez în controlul dăunătorilor și v-ar șoca dacă ați ști cât de multe camere de hotel au gândaci de pat”, a scris un alt utilizator.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ruși pe aeroportul Vnukovo din Moscova după anunțul mobilizării FOTO Twitter
image
image
image
image
image
image
gratii 1 jpeg
Sebastian Olariu si tatal lui FOTO Antena 3 Facebook jpg
istanbul pexels jpg
urangutan pixabay jpg
harta razboi ucraina steag drapel rusia europa shutterstock 2114384846 jpg
Nervos
ambulanta jpg
loc de munca, 700 de lei pe zi, freepik jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net