Mihnea, mezinul lui Adrian Năstase, vrea să deschidă un hotel în Poiana Brașov

Ultima actualizare:

Au trecut vremurile când Mihnea era un puști timid. Mezinul familiei fostului premier Adrian Năstase, Mihnea Năstase, de 29 de ani, a devenit antreprenor în industria ospitalității, unde încearcă să pună pe picioare unități hoteliere.

Mihnea Năstase, de la mare la munte

Cel mai recent proiect al lui Mihnea Năstase vizează Poiana Brașov, transmite BizBrasov.ro. „În acest moment este doar o intenție. Vom vedea ce ni se va permite să construim acolo de către Primărie, după care vom începe discuțiile cu arhitecții”, a declarat Mihnea Năstase pentru sursa citată.

Citește și: Fiul cel mic al lui Adrian Năstase s-a căsătorit! Imagini cu Mihnea Năstase și Corina Corolevschi în ziua cea mare

Aparent, mezinul fostului premier vizează ridicarea unui hotel cu 50 de camere, dispus pe 6 niveluri, mai precis, două etaje subterane, parter, 2 etaje și mansardă. Conform acestuia, în proiectul din Poiana Brașov ar fi implicați mai mulți asociați.

Nu este prima dată când Mihnea Năstase cochetează cu domeniul hotelier. În 2021, alături de Corina Corolevschi, care i-a devenit soție, între timp, cei doi au inaugurat campingul TeePee, pe plaja sălbatică de la Corbu.

Vezi și: Prețuri de lux la corturile lui Mihnea Năstase. Cum arată complexul de vacanță de la Corbu

Complexul turistic de inspiraţie amerindiană se numea „TeePee Corbu” şi era compus din mai multe module, cu o zonă tip restaurant, ring de dans, parcare şi o zonă de odihnă cu corturi. Tarifele erau piperate, mai mari decât la un hotel de patru stele din staţiunea Mamaia, cunoscută ca fiind cea mai scumpă de pe litoralul românesc.  

Nu rata nici: Teama de Covid a împărțit familia lui Adrian Năstase. Fiul cel mare, Andrei, nu a venit la părinți de Crăciun

Mihnea și Corina Năstase au ajuns în fața altarului, în toamna anului trecut, la închiderea sezonului estival. Socrul lui Mihnea Năstase, Constantin Corolevshi, este din Constanța, având afaceri inclusiv în turism. Astfel, cei doi ar putea beneficia de o consultanță binevenită, în cazul în care proiectul din Poiana Brașov se va contura.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
apa vie izvor munte png
image
image
image
image
image
image
maia morgenstern jpg
suspect crima jpg
Vacanța mare este mică FOTO Shutterstock jpeg
cine este romanul arestat pentru incendierea autobuzului din timpul violentelor din leeds 913655 webp
Ambalaje non SGR jpg
incendiu puternic bucuresti jpg
blocul florentin jpg
vincent tolman bussinesinsider jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net