Bianca, nora lui Adrian Năstase, le-a dat clasă tuturor divelor!

Bianca, nora lui Adrian Năstase, arată trăsnet după două nașteri! Andrei Năstase, fiul cel mare al fostului premier Adrian Năstase, a facut publică o imagine în care soția lui, Bianca Ciuvăț, arată ca o zeiță! De vină pentru transformarea ei sunt, însă, și intervențiile estetice la care se vede că a tot apelat în ultima vreme!

image
Bianca este soția lui Andrei, fiul cel mare al lui Adrian Năstase Sursa: Instagram

Bianca Ciuvăț, s-a tunat la chip și arată, mai nou, ca o păpușă Barbie. Fiul cel mare al fostului permier, Andrei Năstase, este mândru tare de soția lui, pe care o expune cu generozitate pe rețelele de socializare, de câte ori are ocazia.

Andrei a făcut publică o imagine cu el și cu frumoasa lui soție, pe contul de Instagram. Cei doi apar îmbrățișați la masă și par mai îndrăgostiți ca-n prima zi. Bianca arată impecabil, și le dă clasă divelor din lumea mondenă.

Citește și: Ce noră frumoasă are Adrian Năstase

Nora lui Adrian Năstase are două nașteri la activ, dar se ține foarte bine, căci a revenit imediat la silueta de divă. Au ajutat-o, însă, și intervențiile estetice. Bianca trece des pe la medicul estetician, unde și-a făcut o serie de intervenții mai ales la nivelul feței.

stanga
dreapta
bianca nastase jpg
bianca ciuvat jpg
binaca adrian nastase jpg
familie andrei nastase jpg
familie nastase jpg
Bianca Ciuvat și Andrei Nastase
21 andrei nastase bianca teepee corbu jpg jpeg
42 bianca ciuvat nastase la nunta lui mihnea nastase jpg jpeg
Andrei Năstase a preferat să petreacă Crăciunul acasă, împreună cu Bianca și cei doi copii ai lor jpeg
Bianca Ciuvat și Andrei Nastase
andrei nastase bianca ciuvat 1 jpeg
andrei nastase bianca ciuvat 2 jpeg

În ultimele imagini postate de celebrul cuplu pe Instagram se poate observa cu ochiul liber că Bianca Ciuvăț are buzele mult mai voluptoase, semn că și le-a mărit cu acid hialuronic. Chipul Biancăi arată mult mai proaspăt, fără un rid, semn că ar fi suferit și un lifting facial, în ultima vreme.

Fiul cel mare al lui fostului premier al României, Andrei Năstase, s-a căsătorit în 2017 cu frumoasa Bianca Ciuvăț, fost fotomodel. La vremea aceea, Bianca era deja însărcinată cu primul copil al cuplului, un băiețel pe nume Nicolas.

În 2019, a venit pe lume și cel de-al doilea fiu al cuplului, Filip-Mihail. Andrei Năstase și Bianca Ciuvăț formează un cuplu de invidiat în lumea mondenă de peste 10 ani. Ei și-au oficiat relația însă printr-o cununie religioasă la biserică, de abia în urmă cu patru ani.

Vezi și: Viitoarea noră a lui Adrian Năstase este superbă 

Bianca Ciuvăț a fost fotomodel de meserie în tinerețe, a absolvit apoi Facultatea de Drept și este designer vestimentar și de accesorii. La rândul lui, fiul cel mare a lui Adrian Năstase, Andrei (46 de ani), nu a urmat o carieră politică ca și tatăl său, preferând mai degrabă să se lanseze în diverse afaceri, mai mult sau mai puțin inspirate însă.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

gabi badalau evenimente jpg
peter imre corina dănilă jpg
image png
646x404 (1) jpg
Peter Imre, ospătar   galerie foto jpeg
BeFunky collage (46) jpg
printul paul 1 jpeg
paula seling 0 jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
Peter Imre, ospătar   galerie foto jpeg
peter imre corina dănilă jpg
tom hiddleston zawe3 jpg
adda tratament2 png
gabi badalau evenimente jpg
kim kardashian iulie 2022 2 jpg