Ce frumoși sunt nepoțeii lui Adrian Năstase! Imagini cu familia completă a lui Andrei Năstase

Ultima actualizare:

    Andrei Năstase și Bianca Ciuvățfoto: Instagram
Andrei Năstase și Bianca Ciuvățfoto: Instagram

Adrian Năstase se află la vârsta la care se bucură de pensie și de statutul de bunic. Fiul său cel mare, Andrei, i-a dăruit doi nepoței superbi, care-i umplu timpul fostului premier al României. Nicolas și Filip-Mihail sunt doi copii superbi, care au moștenit foarte bine trăsăturile ambilor părinți. Sunt blonzi și au ochii albaștri.

Pe data de 22 iunie, Adrian Năstase împlinește vârsta de 70 de ani. Are o căsnicie frumoasă alături de Dana, doi băieți, pe Andrei și pe Mihnea, și doi nepoței ca de reclame. Fiul său cel mare, în vârstă de 34 de ani, pe nume Andrei, este căsătorit de trei ani cu Bianca Ciuvăț, fost manechin și fiică de demnitar, și care i-a dăruit doi băieței. Pe 24 martie, Nicolas împlinește 3 anișori, iar mezinul Filip-Mihail a făcut deja 7 luni. Pe rețelele sociale mama lor  a postat o fotografie superbă cu micuții care au fost lăudați pentru frumusețea lor și se poate vedea clar că moștenesc foarte bine trăsăturile ambilor părinți.

Bunicul Adrian Năstase este topit după amândoi, iar pe blogul lui le-a dedicat câteva articole. A împărtășit cu internauții momentul nașterii primului nepot, prima lor vacanță, dar și despre venirea în familia lor a celui de-al doilea micuț. La finalul lui 2018, când Nicolas nici nu împlinise doi anișori, fostul politician l-a dus pe nepoțelul cel mare într-o vacanță în Vietnam.

Mezinul lui Adrian Năstase nu se grăbește să se însoare

Și, dacă din partea lui Andrei are deja această bucurie, de a fi bunic, Adrian Năstase așteaptă ca și mezinul familiei, Mihnea, să îi aducă și el nepoței în brațe. El are o  relație de cinci ani cu fosta atletă Corina Corolevschi, însă deocamdată nu au vorbit despre căsătorie, deși cam toți prietenii așteaptă invitația la nuntă.

Citește și:

EXCLUSIV Fiul și «nora» lui Adrian Năstase, excentrici pe Internet, ținute banale în Dorobanți. Uite cum i-am surprins!

Imagini de la botezul nepotului lui Adrian Năstase! Cine a fost naşul copilului

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Enzo chefi la cutite jpg
don pepe colaj captura video jpg
bia khalifa colaj instagram jpg
feli facebook jpg
freya allan jpg
banner Antonela Pătruț png
banner claudia patrascanu png
banner Antonio Pasarelli png
image
actualitate.net
image
actualitate.net