Ce noră frumoasă are Adrian Nastase! Și Bianca s-a tunat și arată ca o păpușă!

Nora lui Adrian Năstase s-a transformat într-o femeie superbă datorită intervențiilor estetice, iar fiul cel mare al fostului premier este extrem de mândru de noua înfățișare a soției.

MicrosoftTeams image (1) png

Nora lui Adrian Năstase, Bianca Ciuvăț, arată ca un fotomodel din reviste după ce și-a făcut mai multe intervenții estetice.

În 2017, fiul cel mare al lui fostului premier al României, Andrei Năstase se căsătorea cu o tânără pe nume Bianca Ciuvăț. La vremea aceea mireasa era însărcinată cu primul copil al cuplului, un băiețel pe nume Nicolas. 

În 2019 a venit pe lume și cel de-al doilea fiu al cuplului, pe care părinții săi l-au botezat Filip-Mihail. În ciuda celor două nașteri, nora lui Adrian Năstase a revenit rapid la silueta de invidiat.

Andrei Năstase și Bianca Ciuvăț formează un cuplu de peste 10 ani, chiar dacă și-au oficiat relația printr-o cununie religioasă, în urmă cu abia patru ani. 

Din imaginile recente cu Andrei Năstase, alături de soția sa, Bianca Ciuvăț, se vede că fiul fostului premier este la fel de îndrăgostit de soție ca în prima zi, chiar și după toți acești ani. 

Bianca a fost dintotdeauna o femeie frumoasă și chiar dacă după cele două nașteri, ea a revenit la silueta de dinainte, a simțit totuși că are nevoie de câteva retușuri estetice. 

În ultimele imagini postate de cuplu se poate vedea cum Bianca Ciuvăț are buzele mai voluptoase, semne că și le-a mărit cu acid hialuronic, iar chipul ei arată mult mai proaspăt, semn că ar fi suferit un mic lifting.

Nora lui Năstase, Bianca Ciuvăț, a fost fotomodel

Nora lui Adrian Năstase, Bianca Ciuvăț, a fost fotomodel în tinerețe și designer de accesorii. Ea a adus numele un faimos brand de genți în România. Bianca s-a căsătorit cu Andrei Năstase în 2017, iar cuplul are la momentul actual doi copii. 

Andrei Năstase nu a urmat o carieră politică asemenea tatălui său, ci a preferat să se lanseze în afaceri, însă primul pas ca antreprenor nu a fost tocmai inspirat.

Fiul fostului premier a înființat o firmă chiar în faimoasa vilă de pe Strada Zambaccian 16,  inițiativă care a creat multe bătăi de cap pentru tatăl său.

De atunci, fiul cel mare al lu Năstase și-a mai încercat norocul în imobiliare, iar la un moment dat a fost patronul unui club din Capitală. 

Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Enzo chefi la cutite jpg
don pepe colaj captura video jpg
bia khalifa colaj instagram jpg
feli facebook jpg
freya allan jpg
banner Antonela Pătruț png
banner claudia patrascanu png
banner Antonio Pasarelli png
image
actualitate.net
image
actualitate.net