Coolio a fost în România în urmă cu 10 ani. A fugit din hotel cu băutură de 700 de euro

Celebrul rapper american Coolio a avut concerte în anul 2012 în România, atât la Mamaia, cât și la București. Conform contractului, acesta a avut la dispoziție băuturi alcoolice, sucuri, apa minerala si un borcan de miere. Acesta nu s-a îndurat să lase băutura primită, așa că a preferat să o ia cu el.

Invitat să cânte în Mamaia, Coolio si trupa sa au urcat pe scena pentru aproximativ 30 de minute, pentru care au primit 10.000 de euro. După concert, acesta s-a întors la hotelul de patru stele, unde avea asigurate toate cele necesare. 

Vezi și: Nu mai staţi pe gânduri! Coolio îşi caută iubită româncă!

Rapper-ul a vrut să plece după câteva ore spre București, acolo unde mai avea de susținut un concert. Și la concert Coolio a tot luat câte o gură de șampanie, însă organizatorii au rămas șocați la plecarea acestuia, atunci când au văzut că are în brațe o față de pernă plină cu sticle de tequila și șampanie.

Citește și: Coolio şi fiul său, colegi de celulă?

Conform organizatorilor, artistul a repetat gestul și la hotelul în care a fost cazat la București. Nimeni însă nu a avut de gând să depună plângere împotriva lui Coolio, deși costul băuturii era destul de mare, în valoare de aproximativ 700 de euro.

,,A spus că sunt pentru drum să aibă până la Bucureşti, ca să îşi dreagă gâtul până la Bucureşti, că mai avea un concert", a povestit Emil Balaban, organizatorul concertului, citat de Realitatea TV la vremea aceea.

Cariera lui Coolio

Coolio, al cărui nume real este Artis Leon Ivey Jr, a câștigat un premiu Grammy pentru piesa Gangsta’s Paradise și a fost unul din cele mai mari nume ale hip-hop-ului din anii 1990. 

Rapper-ul a ajuns pe locul al treilea în cea de-a șasea serie din UK Celebrity Big Brother în 2009. Acesta s-a alăturat distribuției Ultimate Big Brother anul următor.

Coolio a lansat un serial online intitulat „Cookin’ with Coolio”, dar şi o carte de reţete culinare.

Coolio a murit miercuri, 28 septembrie, iar motivul nu a fost încă specificat. Cântărețul, în vârstă de 59 de ani, a fost a fost găsit în casa unui prieten, iar la locul morții nu au fost găsite droguri sau alte accesorii pentru acestea.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

foto 1   Marian Olteanu si Denis Hanganu bataieB jpg
zodia singura de sarbatori jpg
dorobantu mana jpg
Dana Savuica si sora Gabriela, foto OK jpg
shutterstock 2211785457 jpg
shutterstock 450568075 jpg
sharoma tzanca uraganu jpg
Culoarea anului 2023 - Viva Magenta, sursă foto: Captură Instagram Pantone
Istvan Kovacs (dreapta) la CM 2022 FOTO Profimedia jpg
image png
image
image
image
image
Dana Savuica si sora Gabriela, foto OK jpg
dorobantu mana jpg
cub anamaria prodan png
cub catalin botezatu png
Kanye West si Julia Fox jpg
FotoJet (1) jpg