Modelul OnlyFans care face sex cu 300 de persoane pe an: „Îmi plac bărbații și femeile!”

Ultima actualizare:

Când are timp? Modelul OnlyFans Annie Knight (26 de ani), din Australia, și-a șocat fanii, după ce a mărturisit că întreține relații intime cu aproximativ 300 de oameni pe an. 

Annie Knight este model OnlyFans (Foto: Instagram)
Annie Knight este model OnlyFans (Foto: Instagram)

Annie Knight a fost concediată când șefii au aflat că s-a apucat de OnlyFans

Focoasa blondă este bisexuală, așa că face sex atât cu bărbați, cât și cu femei. Annie este unul dintre cele mai bine cotate modele OnlyFans și se laudă cu o avere de aproximativ 5 milioane de dolari. Cu toate acestea, atunci când era la început, ea a fost concediată de la locul ei de muncă, după ce s-a aflat că se ocupă și cu conținut destinat adulților. Aceasta lucra la o corporație, iar șefii au concediat-o printr-un simplu e-mail, în care se pare că i-au vorbit și urât. Compania i-ar fi transmis că celălalt job al ei este inacceptabil.

„Mereu am avut teama că voi fi concediată, dacă se va descoperi că mă ocup și cu conținut pentru adulți, iar frica mea s-a adeverit”,  a mărturisit tânăra, potrivit tabloidului britanic Mirror.   

Annie Knight este bisexuală (Foto: Instagram)
Annie Knight este bisexuală (Foto: Instagram)

Annie a spus că inițial a fost „furiosă” și „supărată” de decizia de a fi concediată, deoarece avea contul OnlyFans din 2020 și dorea să economisească bani pentru o casă. Ea a spus, totuși, că a contestat decizia, dar „a urât atât de mult slujba respectivă”, încât era oricând pregătită să renunțe la ea.

„Sunt fericită că am fost concediată. A fost o binecuvântare. Am mai multă libertate acum și câștig și mai mulți bani. (...) Îmi place sexul, mă face să mă simt bine. Mă culc cu 300 de persoane pe an și sunt dispusă să încerc orice. Îmi plac bărbații și femeile”, a mai spus modelul.

Annie susține că are o listă de persoane cu cere se întâlnește în mod regulat, dar este dispusă să încerce să aibă relații și cu oameni noi.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
gradinita pexels jpg
icoana Becali jpg 2 jpg
ilustratie politie jpg
femeie batrana jpeg
gheorghe sarbu jpg
litoral jpg
new caledonia 1434179 1280 jpg
insula oi jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net