O femeie a refuzat 100.000 de euro de la un străin, în timpul unui zbor. Ce propunere inedită i-a făcut bărbatul

Ultima actualizare:

Un milionar din domeniul tehnologiei, în timp ce se afla într-un avion, a vrut să ofere 100.000 de dolari unei pasagere. Acesta i-a cerut să își dea masca jos, deoarece s-ar fi putut infecta singură. Femeia nu a fost, însă de acord și a refuzat oferta, catalogând-o drept „înfiorătoare”, scrie adevărul.ro.

Steve Kirsch i-a cerut unei femei să-și dea masca jos pentru 100.000 de dolari Foto: Twitter
Steve Kirsch i-a cerut unei femei să-și dea masca jos pentru 100.000 de dolari Foto: Twitter

Antreprenorul din Silicon Valley Steve Kirsch a susținut că a fost șocat după ce pasagera a refuzat să-și scoată masca, în ciuda faptului că i-a oferit o sumă impresionantă de bani pentru a face acest lucru. Kirsch a fost acuzat de mai multe ori că a răspândit dezinformări despre Covid-19 în timpul pandemiei.

Descriind ultima sa experiență, Steve Kirsch a scris: „Sunt la bordul unui zbor Delta chiar acum. Persoana care stătea lângă mine la clasa întâi a refuzat 100.000 de dolari să-și scoată masca pentru tot zborul. Fără glumă. Asta după ce i-am explicat că nu funcționează."

Ce i-a spus pasagerei

Antreprenorul din Silicon Valley a susținut că a început prin a oferi 100 de dolari și a spus: „Și am subliniat că atunci când și-a îndepărtat masca pentru a mânca, s-ar fi putut infectat cu o singură respirație.”

Milionarul Steve Kirsch a comparat-o ulterior cu cei care au investit în banca falimentară SVB: „Poate data viitoare voi sta lângă cineva care avea un cont la Silicon Valley Bank.”

Ce au spus utilizatorii Twitter

Declarațiile antreprenorului  au fost rapid desființate de alți utilizatori de Twitter.

Unul a scris: „Ai avut cei 100.000 de dolari în numerar? Dacă nu, sună a minciună. Cum ar putea avea încredere că vei plăti?". Altul a spus: „Probabil că nu au crezut că ai nici măcar 5 dolari”.

Cu trei zile înainte, antreprenorul din Silicon Valley a scris pe Twitter că două persoane au refuzat cereri similare. „I-am întrebat pe cei care stăteau lângă mine în avion dacă le-am plătit 10.000 de dolari și-ar scoate masca pe toată durata zborului cu avionul? Ambii au refuzat oferta. Poate ar trebui să ofer 100.000 de dolari data viitoare?”.

Citește întreg articolul pe adevărul.ro.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Poliție Belgia jpg
image
image
image
image
image
image
norvegia studii colaj pixabay jpg
image png
elevi scoli politie si pompieri e1641193237723 webp
kumarasamy navaneethan jpg
baie pixabay jpg
plaja dunraven bay captura video 2 jpg
CEDO - Curtea Europeană a Drepturlor Omului FOTO Shutterstock
farmacie medicamente pastile shutterstock 717437125 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net