O prostituată și un jucător de rugby au violat o adolescentă. Ce a făcut femeia întrece orice imaginație!

O prostituată din Marea Britanie și un jucător de rugby, client fidel al acesteia, au fost arestați pentru că ar fi violat o adolescentă agățată de bărbat într-un club. Bărbatul ar fi adus-o pe copilă în locuința prostituatei iar femeia i-ar fi administrat acesteia „drogul violului”. Ulterior, cei doi au fost eliberați pe cauțiune. Ancheta este însă abia la început.

image

Sandra Ntonya a fost arestată duminică, la Manchester, împreună cu un jucător de rugby, în vârstă de 20 de ani, după ce poliția a primit o sesizare cu privire la o agresiune sexuală. Potrivit anchetatorilor, sportivul, al cărui nume nu a fost dezvăluit, ar fi acostat-o pe tânără într-un club. Apoi ar fi dus-o la locuința prostituatei.  Femeia a și recunoscut faptul că înainte de a sosi la ea jucătorul de rugby  i-a dat un telefon și a anunțat-o ce are de gând să facă.  

Acesta a fost arestat pentru viol, iar Sandra Ntonya a fost și ea reținută pe motiv că i-ar fi administrat tinerei o substanță care s-o facă pe copilă docilă, fără puterea de a se opune. Cu toate acestea, femeia se apără susținând că a sunat la poliție a doua zi, după ce a găsit-o pe fată plângând într-o cameră. 

Sandra Ntonya a declarat pentru MailOnline: „Îl cunosc deoarece este un client al meu”. 

Un purtător de cuvânt al poliției din Greater Manchester a spus că ofițerii au fost chemați cu puțin timp înainte de ora 11:00, duminică, 9 ianuarie 2022. Cineva raportase o agresiune sexuală asupra unei femei în Thorpeness Square din Manchester”.

Ntonya, (41 de ani), a recunoscut că este prostituată și a declarat că are un tarif de 160 de lire sterline pe oră. Ea a mai spus că lucrează în propria sa locuință, din Gorton, Greater Manchester.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ianis Hagi Captura TV jpg
image
image
image
image
image
image
image png
turista vulcan jpg
image png
Marcel Ciolacu și Nicolae Ciucă FOTO Mediafax jpg
Marcel Ciolacu fb jpg
elicoptere prabusite jpg
1 Seminte legume Gradina cu rosii jpg
Arme iraniene confiscate de SUA FOTO Departamentul Apărării webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net