O româncă a descoperit destinația de pe litoral unde cazarea costă doar 35 de lei pe noapte: „Pare ireal? În România, da”

Deși pare ireal, există o destinație turistică, unde cazarea costă doar 35 de lei pe noapte, iar condițiile sunt extrem de decente. Vestea a fost răspândită de o româncă aflată la studii peste hotare.

O vacanță pe litoralul din China costă extrem de puțin / Foto: Pixabay
O vacanță pe litoralul din China costă extrem de puțin / Foto: Pixabay

Nu este vorba despre litoralul românesc de la Marea Neagră, ci despre cel de la Marea Galbenă, în China. O româncă a dezvăluit că a cheltuit doar 1.000 de lei pentru un sejur de 5 zile.

„Aproximativ 1.000 de lei m-a costat primul sejur (4 nopți/5 zile) petrecut la mare, anul acesta. Pare ireal? În România, da! În China, nu!”, a spus Kara pe un grup de destinații turistice.

„Cel mai mult am plătit la tren”

Tânăra româncă, aflată la studii în afara țării a publicat chiar și un conținut foto și video pe rețelele de socializare. Aceasta a povestit experiența trăită pe litoralul din China, menționând cât a costat-o vacanța la mare.

 „Acolo, în orașul Qingdao, aflat la Marea Galbenă, am avut parte de prima bălăceală a verii. Un mic cadou pe care mi l-am permis la încheierea anului de studii la «Beijing Language and Culture University», înainte de a ajunge în vacanță, acasă, la București.

Cel mai mult am plătit la tren (tur-retur), Beijing-Qingdao (659 km - n.red.), circa 430 de lei, că în rest totul a fost ieftin. 35 de lei locul/noapte într-o cameră dublă aflată într-un complex rezidențial, 40 de lei/persoană, în medie, masa la restaurant, ca să nu mai vorbesc de prețurile la mâncarea stradală”, a mai spus Kara, studenta româncă din China.

Conform unui raport al agenției de turism online Trip, Qingdao s-a clasat pe locul 7 în topul destinațiilor turistice de vară din China. De asemenea, cererea de bilete pentru atracțiile din orașul chinez a crescut cu 67% față de anul trecut. Mai mult, călătoriile către această destinație au crescut cu 52% comparativ cu anul 2023.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Richard Gere și Julia Roberts în Pretty Woman, Profimedia (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
manastire jpg
marea britanie shutterstock1 jpg
case sat romania shutterstock jpg
casa radio jpg
masina volan pixabay1 jpg
 Magos Olariu Constanta  jpg
gradina curte flori istock jpg
George Coşbuc
image
actualitate.net
image
actualitate.net