Pățania șocantă a unei românce pe litoral. A făcut rezervare la un hotel care nici măcar nu există

Ar fi trebuit să fie o vacanță de vis, însă experiența unei românce ajunse pe litoral s-a transformat rapid într-un coșmar. Turista a aflat că, de fapt, făcuse rezervare la un hotel care nici măcar nu exista! Atunci când și-a dat seama ce a pățit, românca a avut parte de un adevărat șoc.

Femeia a plătit sejurul în avans
Femeia a plătit sejurul în avans

Din păcate, devine din ce în ce mai comun ca românii care merg în vacanță să aibă parte de surprize neplăcute, atunci când ajung la destinație. Nenumărați turiști au căzut pradă escrocheriilor, atunci când au mers în concediu în locuri precum Grecia, Bulgaria, ori Albania, Însă, astfel de probleme există chiar și pe litoralul țării noastre!

O femeie din Iași, care își dorea să petrecă câteva zile liniștite la mare a avut parte de o experiență șocantă! Ea a achitat un sejur de 7 zile la un hotel din Mamaia Nord, iar pentru întreaga rezervare a plătit suma de 2.200 de lei. Cu toate acestea, după ce a efectuat plata, ea și-a dat seama de faptul că platforma pe care a făcut rezervarea era falsă, iar hotelul nici măcar nu funcționa!

Experiența de coșmar trăită de o turistă româncă

Din păcate, situații de acest gen devin din ce în ce mai comune, iar pentru femeia din Iași, lucrurile au devenit din ce în ce mai terifiante.

„Am plătit un serviciu care pur și simplu nu exista și nu sunt singură în acest caz. Sunt foarte multe persoane din țară care au achitat din ianuarie, februarie, banii integral”, a spus aceasta, potrivit PRO TV. Mai mult decât atât, femeia a fost și amenințată! Ei i-a fost recomandat să își retragă plângerile, altfel nu va mai primi banii înapoi. 

„Hotelul există fizic, cel din pozele de pe platformă, doar că este sub altă denumire și este închis, nu funcționează, ușile sunt închise”, a spus aceasta. Atunci când patronul hotelului a auzit despre ce s-a întâmplat, a rămas uimit de situație.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Richard Gere și Julia Roberts în Pretty Woman, Profimedia (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
manastire jpg
marea britanie shutterstock1 jpg
case sat romania shutterstock jpg
casa radio jpg
masina volan pixabay1 jpg
 Magos Olariu Constanta  jpg
gradina curte flori istock jpg
George Coşbuc
image
actualitate.net
image
actualitate.net