Gest șocant în timpul filmărilor unei emisiuni de televiziune! Un concurent a mâncat o pasăre rară protejată de lege

O întâmplare de-a dreptul bizară a lăsat fără cuvinte publicul din Noua Zeelandă. În timpul filmărilor pentru un reality-show, unul dintre concurenți a mâncat o pasăre extrem de rară, protejată de legislația din această țară. Acesta a fost descalificat imediat din concurs.

Pasărea weka este foarte rară / foto: Getty Images
Pasărea weka este foarte rară / foto: Getty Images

O pasăre extrem de rară, protejată de legile din Noua Zeelandă, a căzut pradă unuia dintre concurenții reality show-ului „Race to Survive”. În cadrul acestui concurs, concurenții sunt nevoiți să vâneze și să își caute singuri de mâncare, însă unul dintre aceștia a șocat întreaga țară, cu gestul său.

În timpul filmărilor pentru sezonul cu numărul 2 din „Race to Survive”, concurentul pe nume Spencer „Corry” Jones, din Statele Unite, a șocat întreaga țară, după ce a ucis și mâncat o pasăre weka. Această specie este protejată de către legile din Noua Zeelandă, fiind o pasăre foarte rară. Jones a mărturisit că îi era foame și nu era pregătit pentru rigorile concursului. De asemenea, el și-a și cerut scuze publicului, pentru ce a făcut.

A mâncat o pasăre rară în timpul filmărilor

Imediat, atât Spencer Jones, cât și partenerul său din echipă, au fost descalificați din concurs, fiind deja în episodul cu numărul 8. Jones și-a cerut scuze publicului, spunând că a făcut o greșeală „prostească”. Cu toate acestea, el și-a motivat gestul prin faptul că nu ar fi fost pregătit să îi fie foame.

Compania care produce concursul, Original Productions, din Statele Unite, a alertat imediat Departamentul de Conservare din Noua Zeelandă, atunci când s-a produs incidentul. Autoritățile din această țară deja au început o anhetă, pentru a afla cu exactitate ce s-a întâmplat.

„Uciderea și consumarea unei specii native protejate este inacceptabilă, iar compania este avizată cu privire la necesitatea ca participanții la program să respecte legislația de conservare”, a explicat, conform Antena 3 CNN, Dylan Swain, șeful echipei de investigații al departamentului de Conservare. Potrivit legislației, rănirea păsării weka este pedepsită fie cu o amendă de 100.000 de dolari, fie chiar și cu 2 ani de închisoare.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Kate și William în 2022 la Royal Charity Polo Cup, Profimedia (3) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
pisica rosie a murit 33 ani profimedia jpg
paper 2588827 1280 jpg
obiect de tezaur unicat descoperit in olt   foto arhiva Adrian laurentiu manea (1) jpeg
inundatii galati   foto FB costel fotea7 jpg
inundatii polonia jpg
vot generic mana buletin in urna alegeri prezidentiale 2020 (3) JPG
image png
1 proverbe japoneze jpg jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net