Oamenii ăștia sunt toți din aceeași familie! Au încăput în aceeași poză doar cu drona

simeon stalpnicul png
Clanul Ren, alcătuit din peste 500 de neamuri, s-a suit pe povârniş să încapă în poză

Asta da familie numeroasă! Tradiţia spune ca, de Anul Nou Chinezesc, întreaga familie să se reunească în jurul mesei. Însă pentru clanul Ren, însuşi sătucul Shishe, Shengzhou, din provincia Zhejiang, a ajuns neîncăpător.

Familia Zen are peste 1.000 de membri şi se laudă că a ajuns la a 31-a generaţie. Cu prilejul Sărbătorilor de Anul Nou chinezesc, s-au strâns cu toţii. Au venit de la generaţia 25 şi până la micuţii în vârstă de doar câteva luni de la mii de kilometri distanţă. S-au găsit între ei cu ajutorul unei reţele sociale şi au folosit ca reper numele unuia dintre stră-stră-bunici. Adunarea a fost organizată în cele mai mici detalii de Ren Tuanjie, preşedintele de partid din satul Shishe. Neamurile acestuia au venit din Beijing, Shanghai, Xinjiang şi chiar Taiwan. Cel mai bătrân membru al familiei are 96 de ani, iar cel mai tânăr doar două luni.

simeon stalpnicul png
Fotograful a folosit o dronă pentru a poza şi rudele prin alianţă

„Ne-au trebuit doi ani şi jumătate pentru a reuşi să ne strângem cu toţii. Ideea a fost să ne adunăm cu prilejul Festivalului Primăverii şi să facem o poză pentru Cartea Recordurilor”, a declarat Ren Tuanjie, menţionând că „aduce noroc să strângi familia de Sărbători”. 

simeon stalpnicul png
Până să iasă poza finală, au fost realizate 1.007 fotografii

Membrii familiei au parcurs distanţe de peste un milion de kilometri pentru a fi cu toţii în locul de baştină. Fotograful a avut nevoie de o portavoce pentru a-i strânge pe toţi în poză. A fost folosită inclusiv o dronă pentru a prinde cu cadru mai larg, în care au intrat încă 470 de „rude prin alianţă”. Fotografia de familie a fost realizată în trei ore şi jumătate, după ce fotograful a reuşit să îi facă pe toţi atenţi la unison zicându-le: „păsărica!”.

Mihai Bendeac
niculina stoican   facebook jpg
cabral andreea ibacka botez fetita jpeg
Gigi Hadid și Kanye West
Angelina Jolie si Brad Pitt
grasime corporala
carte mihai morar dan negru png
kanye west
facturi
Nicolae Ciuca FOTO Facebook Nicolae Ciuca
image
image
image
image
Analizaţi ofertele de pe piaţă,  ca să nu plătiţi în plus pentru facturi! jpeg
Rudel Obreja
ion soricica jpg
munti sursa FOTO Pixabay
bani in portofel jpeg
Copiii dintr un oraș din Franța fac frigul în clase jpg