Obiectele din casă pe care trebuie să le arunci înainte de Revelion. Ce trebuie să faci pentru a avea noroc în 2024

Obiectele din casă pe care trebuie să le arunci înainte de Revelion! Anul 2024 se apropie cu pași repezi, iar oamenii deja se pregătesc cum pot mai bine de întâmpinarea noului an. Toți sperăm să o ducem mai bine în această nouă perioadă, motiv pentru care uneori putem apela la mici trucuri care să ne sporească șansele. Iată cum să ai noroc anul care vine!

Iată cum să ai noroc în 2024
Iată cum să ai noroc în 2024

Iată cum să ai noroc în 2024

Feng Shui este o practică tradițională chineză care se ocupă de aranjarea și organizarea spațiului în așa fel încât să se creeze o armonie optimă între mediul înconjurător și energia vitală cunoscută sub numele de „chi" sau "qi". Scopul este de a influența pozitiv fluxul de energie dintr-un spațiu pentru a sprijini bunăstarea, sănătatea și succesul celor care îl utilizează. Iată cum putem folosi Feng Shui de Anul Nou.

Obiectele din casă pe care trebuie să le arunci înainte de Revelion

Dacă ai căni în bucătărie care sunt sparte sau ciobite, ar fi bine să le înlocuiești înainte de sărbătorirea Revelionului. Potrivit tradiției Feng Shui, vesela deteriorată nu face altceva decât să împiedice fluxul de noroc și să atragă energii negative.

Ceasurile stricate sunt printre obiectele care nu vor contribui la o intrare optimistă în Noul An. Aceste accesorii nefuncționale au potențialul de a atrage energii negative în casa ta. Dacă te confrunți cu lipsa norocului în ultima perioadă și găsești astfel de obiecte în jurul tău, acum poți identifica posibilul vinovat.

Calendarele vechi pot fi considerate adevărați adversari ai norocului, prosperității și fericirii. În conformitate cu principiile Feng Shui, este recomandat să eviți păstrarea în casă a calendarelor vechi. Aceste obiecte sugerează că nu ai încheiat etapele trecute ale vieții tale și pot transmite senzația că rămâi blocat în trecut.

Pentru a atrage noroc, prosperitate și belșug în anul următor, se recomandă să te ocupi de eliminarea tuturor obiectelor care nu mai sunt într-o stare bună până la trecerea în noul an. De asemenea, obiectele pe care nu le-ai folosit de mult timp ar trebui să fie pe lista de priorități pentru eliminare.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
tv rusia jpg
image
image
image
image
image
image
papua noua guinee istock jpg
test jpg
lucrari valea oltului jpg
5 front Arsenie Boca jpg
upu spital tg jiu7 jpeg
Frigider FOTO Shutterstock jpg
otel inoxidabil vase istock jpg
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net