Locul cheie unde trebuie să pui vâscul de Crăciun. Secretul pentru a avea parte de multă dragoste în 2024

Potrivit Feng Shui, vâscul este unul dintre componentele principale ale acestui Crăciun de care ai nevoie dacă vrei să ai mai mult noroc în dragoste.

Vâsc. Foto: Pixabey
Vâsc. Foto: Pixabey

Vâscul este o plantă foarte importantă în acest sezon de sărbători, mai ales pentru toți cei care nu stau foarte bine la capitolul dragoste. Așa că, vă vom spune unde să puneți această creangă, în această perioadă, pentru a vă consolida relația amoroasă și a rămâne mai aproape ca oricând, nu doar în Ajunul Crăciunului, dar și la sfârșitul lui 2023 și tot 2024.

Ce este vâscul

Vâscul este o plantă semi-parazitară care crește pe multe tipuri de copaci, precum mărul, stejarul, pinul și ulmul. În plus, este o plantă extrem de importantă pentru medicina pe bază de plante, deoarece are puterea de a face parte din tratamentul cancerului. În plus, este o parte fundamentală a unor credințe precum Feng Shui.

Locul unde să pui vâscul de Crăciun ca să-ți întărești relația amoroasă

Potrivit Feng Shui, vâscul este unul dintre principalele componente ale acestui Crăciun pentru a avea mai mult noroc în dragoste, mai ales pentru toți cei care sunt într-o relație, așa că această credință vă va spune unde să puneți această plantă pentru a întări legăturile relației voastre.

Instrucțiunile Feng Shui precizează că ramurile de vâsc pot fi folosite în o mie și una de moduri pentru a-ți decora casa, dar dacă vrei să atragi norocul și să-ți întărești relația amoroasă începând din următoarele zile, ar trebui să le așezi în zona de nord a casei. Le poți pune oriunde în această zonă a casei tale și să te săruți dedesubt împreună cu partenerul tău, sau poți pune o parte din această plantă pe o ghirlandă sau pe perete și să te săruți în fața ei pentru ca aceasta să aibă efect.

Este de menționat că pentru ca acest ritual să devină realitate nu depinde doar de locul în care pui vâscul de Crăciun pentru a-ți întări relația amoroasă, ci și energia pe care o ai în acel moment și dorința ca toate acestea să fie îneplinite.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Soldații ucraineni evacuează locuitorii din localitățile de lângă granița cu Rusia FOTO PROFIMEDIA
image
image
image
image
image
image
apicultorii au pierdut multe albine
shutterstock 1710655687 jpg
Arsenie Boca cap jpg
image png
Caligula jpg
medic_consult medical_shutterstock 158366573 jpg
traffic light 876047 1280 jpg
pizza pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net