Obiectele și simbolurile din Feng Shui care te mențin sănătos! Cum să ții la distanță răcelile și alte boli

Unul dintre aspectele importante în Feng Shui este menținerea unei stări de sănătate și echilibru în casă. Iată câteva obiecte și simboluri Feng Shui care te pot ajuta să te ferești de boli și să atragi sănătatea și starea de bine în locuința ta. Iată obiectele și simbolurile din Feng Shui care te mențin sănătos și care țin răcelile și alte boli la distanță.

Obiectele și simbolurile din Feng Shui care te mențin sănătos
Obiectele și simbolurile din Feng Shui care te mențin sănătos

Obiectele și simbolurile din Feng Shui care te mențin sănătos

Zona din casă asociată cu sănătatea este chiar centrul. Așa că elementul principal al acestei secțiunii din Feng Shui este pământul. Așezați o plantă scurtă într-un ghiveci de ceramică sau un tablou sau o imagine a unui munte în această zonă pentru a îmbunătăți sau menține o stare de sănătate bună. De asemenea, puteți pune aici câteva elemente de foc, deoarece focul ajută la crearea pământului. Mici lumânări în centrul mesei de cafea sau al mesei de sufragerie ar funcționa foarte bine. Galbenul, auriul și alte tonuri de pământ sunt bune și pentru această zonă. Așadar, margaretele galbene într-o vază de ceramică albă pot ajuta la înveselirea camerei, dar și a spiritelor tale.

Asigurați-vă că aveți o cale de acces clară pentru a vă deplasa. Nu vreți ca tot gunoiul și vechiturile să blocheze energia să circule liber prin casă, așa cum nu ați vrea ca depozitele de colesterol și calcificările să blocheze circulația sângelui prin artere și vene. Încercați să păstrați casa fără dezordine, deoarece acesta este cel mai eficient și cel mai puțin costisitor lucru pe care îl puteți face pentru sănătatea dumneavoastră.

Ce altceva mai poți face

Și culorile sunt importante. Culorile au o influență semnificativă asupra stării noastre de sănătate și bunăstare. Feng Shui recomandă utilizarea culorilor care reprezintă elementele naturii. De exemplu, verdele este asociat cu elementul lemnului și reprezintă creștere și vindecare, în timp ce albastrul simbolizează calmul și echilibrul.

Fructele proaspete, așezate în boluri frumoase și plasate în zona bucătăriei sau a diningului, simbolizează și ele sănătatea și prospețimea. Ele ne fac să consumăm alimente sănătoase și să avem grijă de corpul nostru, dar este recomandat să le avem mereu în bucătărie pentru a atrage prosperitatea în viața noastră.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
mihaela bilic instagram jpg
gradinita pexels jpg
icoana Becali jpg 2 jpg
ilustratie politie jpg
femeie batrana jpeg
gheorghe sarbu jpg
litoral jpg
new caledonia 1434179 1280 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net