Top 3 plante Feng Shui care îți vor aduce noroc și prosperitate în această toamnă! Iată unde trebuie să le ții

Top 3 plante Feng Shui care îți vor aduce noroc și prosperitate în această toamnă! Iată că principiile vechii tradiții Feng Shui se aplică oricând și oricum, iar pentru acest sezon există câteva plante pe care trebuie să le ai neapărat în casă sau în curte dacă vreți să vă meargă bine! Iată în ce locuri din casă trebuie să le ții.

Top 3 plante Feng Shui care îți vor aduce noroc și prosperitate în această toamnă
Top 3 plante Feng Shui care îți vor aduce noroc și prosperitate în această toamnă

Top 3 plante Feng Shui care îți vor aduce noroc și prosperitate în această toamnă

Crizantema

Această plantă cunoscută pentru florile sale frumoase necesită o îngrijire foarte simplă. Crizantema este adesea asociată cu longevitatea și bogăția. Este o plantă de exterior, deci poate fi expusă direct afară fără probleme. Crizantemele aurii și galbene sunt cunoscute ca fiind deosebit de norocoase.

Este o plantă de toamnă, așa că rezistă foarte bine la temperaturi între 5 și 10 grade Celsius. Păstrarea solului umed va fi suficientă pentru a o menține plină de viață. Pe lângă faptul că este o plantă frumoasă, atrage norocul în casă și aduce echilibru în viața ta. O puteți pune afară sau o puteți ține în casă în ghiveci.

Begonia este cu siguranţă una dintre cele mai frumoase plante de apartament jpeg

Begonia

Begonia este o plantă care acționează ca un filtru de energii negative. Ea reține energiile rele și permite doar trecerea energiilor pozitive în casă și în birou. Atrage, de asemenea, banii și norocul. Pentru îngrijirea sa, ideal este să o ții departe de lumina directă a soarelui. Este necesar să o mențineți umedă pentru ca florile sale să nu se ofilească. Este perfectă de pus în casă în zonele Feng Shui potrivite.

busuioc jpeg

Busuiocul

Busuiocul este o plantă care necesită îngrijire dacă doriți să vă bucurați de proprietățile sale. Nu doar că este o plantă ce o puteți folosi la preparatele culinare, dar aduce și mult noroc. Trebuie să o țineți într-un loc cu multă lumină, și să o udați destul de des. Este o plantă excelentă pentru a îndepărta energiile negative și pentru a atrage abundența. Fie că o folosiți pentru proprietățile sale energetice sau în bucătărie, ar trebui să o reînnoiți la fiecare douăsprezece luni pentru a reînnoi energia pozitivă pe care o aduce.

Unde trebuie să pui aceste plante

În funcție de tipul de plantă, aceasta poate fi amplasată în diferite zone ale casei. Principalele sunt:

Zonele estice

Plantele din această zonă îmbunătățesc energia casei. Va ajuta la atragerea norocului și a prosperității. În plus, creativitatea, talentele și abilitățile vor crește, iar tot ceea ce ține de job va fi puternic influențat în bine.

Sufrageria și intrarea în casă

Plantele Feng Shui plasate în sufragerie și la intrarea în casă vor îmbunătăți relațiile dintre membrii gospodăriei și vor crește norocul legat de bani al tuturor persoanelor care locuiesc în acea casă. Aceste două zone sunt, de asemenea, ideale pentru a amplasa plantele, deoarece îmbunătățesc armonia și norocul în casă. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Top 3 beneficii de a instala automate de reciclare a ambalajelor daca ai un magazin jpg
image
image
image
image
image
image
restaurant jpg
loto
Banner Grecia
palatul de la Potlogi jpeg
index webp
imparat jpg
Restaurant nota de plata FOTO Shutterstock jpg
bucuresti casa poporului pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net