Pe două roți, fără chiloți! Sute de cicliști s-au plimbat dezbrăcați pe stradă

Lipisți de inhibiții! Zilele acestea, sute de oameni au participat la evenimentul anul intitulat Philly Naked Bike Ride (PNBR), care a ajuns deja la cea de-a 15-a ediție. Unul mai dezbrăcat decât celălalt, cicliștii s-au plimbat pe o rută de 20 de kilometri, care a început din Lemon Hill Park.

image

Evenimentul anual promovează acceptarea tuturor tipurilor de siluetă și stoparea dependenței de combustibilii fosili. Soarele de sâmbătă după-amiază a fost la fel de strălucitor precum rânjetele de pe fețele participanților, când Philly Naked Bike Ride s-a întors pentru al 15-lea an. Bicicliștii au trecut prin Center City dezbrăcați, captând atenția spectatorilor și răspândind mesajul lor. Acest eveniment a luat naștere în 2009 și este unul dintre cele mai mari din SUA. Oamenii au călătorit anul acesta din New York, Baltimore, Virginia și din alte zone pentru a putea participa.

„Susținem frumusețea corpului uman”

„În fiecare an, vin din ce în ce mai mulți oameni”, a declarat  Stanley Ware, unul dintre organizatorii PNBR, citat de publicația locală Billy Penn. „Susținem frumusețea corpului uman în toate etapele. Mastectomie, colostomie, orice – te iubim doar pentru că ești aici.”

La fel ca și celelalte evenimente legate de World Naked Bike Ride (Cursa Mondială de Ciclism Nud n.r), care urmărește peste 120 de astfel de întâlniri pe tot globul, cursa Philly promovează ciclismul ca formă de transport și pledează pentru mai puțină dependență de combustibilii fosili. De aici unul dintre sloganurile PNBR: „Mai puțin gaz, mai mult fund.”

Este o experiență foarte eliberatoare și pe care ar trebui să o încerci o dată în viață”, a declarat Garry J. Gadikian, din Atlantic City, care a participat la cursă. „Totul este despre a te simți confortabil cu propriul tău corp”, a explicat Christopher Jordan, un alt participant. Organizatorii au spus că evenimentul nu s-a limitat doar la biciclete. Trotinete, biciclete electrice, role, patine și skateboard-uri au fost, de asemenea, binevenite, deși cei care au venit pe biciclete cu motor și trotinete au fost rugați să nu meargă cu viteză. De asemenea, organizatorii au impus un cod de conduită care interzice orice fel de hărțuire sexuală.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
Epava Titanicului (© NOAA / Institute for Exploration / University of Rhode Island / Wikimedia Commons)
easter bell 3321946 1280 jpg
carti biblioteca birou jpeg
scoala jpg
preot freepik jpg
ploaie jpg
Transilvania şi Basarabia, lebedele Mării Negre (din arhiva personală a lui Constantin Cumpănă) jpg
umar kamani nada adelle nunta profimedia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net