Poftiți în hotelul de 4 milioane $! Are peste 60 de etaje și 3.600 de camere

Lux și opulență! Un nou hotel uriaș, în valoare de aproape 4 milioane de dolari, se va deschide publicului pe 13 decembrie, în Las Vegas, Statele Unite ale Americii. Acesta are 3.644 de camere și 36 de restaurante.

Hotelul Fontainebleau din Las Vegas
Fontainebleau se deschide la iarnă (foto: fontainebleulasvegas.com)

Într-un anunț făcut recent, Fontainebleau Las Vegas a declarat că își va deschide oficial porțile pentru public în decembrie, dacă permisele de reglementare o permit, marcând sfârșitul unei „bătălii” de aproape 23 de ani pentru a ridica resortul inspirat din stațiunea Miami, Florida.

Fontainebleau din Las Vegas a fost construit în 23 de ani 

Așa arată unul din dormitoare (fontainebleulasvegas.com)
Așa arată unul din dormitoare (fontainebleulasvegas.com)

Această clădire reprezintă un nou capitol remarcabil în moștenirea noastră istorică și va fi un loc minunat pentru cei care doresc să se răsfețe cu ceva de neuitat”, a declarat președintele și directorul executiv al Fontainebleau Development, Jeffrey Soffer. „Cu Fontainebleau Las Vegas, am pregătit scena pentru o nouă eră a ospitalității de lux, definită de inovație, sofisticare și opulență, cu o legătură inextricabilă cu rădăcinile noastre de la Fontainebleau Miami Beach.” 23 de ani au durat lucrările, iar dezvoltatorii promit o experiență de șase stele.

Fontainebleau este al doilea hotel nou construit deschis în Las Vegas în ultimul deceniu. Hotelul uriaș va avea 67 de etaje și va oferi 3.644 de camere și apartamente, când se va deschide în această iarnă. În plus față de statura sa impunătoare, care se ridică supra orizontului din Vegas, locația va avea peste 150.000 de metri pătrați de spațiu de jocuri, 36 de restaurante și baruri, o zonă cu numeroase piscine și 550.000 de metri pătrați de spațiu pentru întâlniri și evenimente.

Zona cu piscine (fontainebleulasvegas.com)
Zona cu piscine (fontainebleulasvegas.com)

Facilitățile suplimentare sunt programate să includă un o zonă cu magazine de lux, de 96.500 de metri, pătrați, situată la primele două etaje, un centru de fitness care oferă 44 de săli de sport, precum și o peșteră de sare purificatoare și o saună cu infraroșu.

Saloanele de hidroterapie pentru bărbați și femei, o cameră senzorială mixtă cu apă curativă comună și 11 apartamente de lux care oferă experiențe exclusive de spa sunt, de asemenea, o parte din serviciile de lux oferite de hotelul Fontainebleau.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
miel pixabay jpg
man at supermarket jpg
Kate Middleton si Printesa Charlotte jpg
primarul orasului vascau din bihor florin porge nu va mai putea candida pentru un nou mandat jpeg
urs freepik jpg
Locul din orașul Slănic, Prahova, unde s-a stabilit un perimetru de siguranță în urma surpării unei străzi. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
focsa si sotia jpg
protest fabrica Ludus jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net