Cel mai periculos hotel din lume. Poți ajunge la el doar cu elicopterul sau cu barca

Nu numai că ești înconjurat de pericole la tot pasul, dar trebuie să scoți și mulți bani din buzunar dacă vrei să ai parte de o aventură și să te cazezi în cel mai periculos hotel din lume. Este vorba despre hotelul Frying Pan Tower, o fostă bază de exploatare folosită și ca far, situată practic în mijlocul Oceanului Atlantic. Și în ciuda faptului că este considerat a fi cel mai periculos hotel din lume, atrage turişti din întreaga lume.

Turnul Frying Pan, cel mai periculos hotel din lume / Foto: Captură video
Turnul Frying Pan, cel mai periculos hotel din lume / Foto: Captură video

Cel mai periculos hotel din lume, cât și cel mai ciudat, este numit Turnul Frying Pan și este situat în Oceanul Atlantic, la 48 de kilometri în largul coastei Cape Fear, din Carolina de Nord. Supranumit și „Cimitirul Atlanticului”, hotelul este o fostă bază de exploatare din SUA, care a fost abandonată din 1970. Întreaga clădire este înconjurată de rechini, aceasta fiind mărginită de ocean pe toate părțile. Chiar dacă este considerat a fi cel mai periculos hotel din lume, Turnul Frying Pan atrage turiști dornici de experiențe noi și de aventură.

În anul 2010, fosta bază a fost cumpărată cu 85.000 de dolari de Richard Neal, un programator, care a transformat-o într-un hotel cu demipensiune, cât și o destinație unică, în special pentru cei pasionați de aventură. 

Poți ajunge la cel mai periculos hotel din lume cu elicopterul sau cu barca

„Practic, mi-am cumpărat o casă foarte mare, precum cele din copac. Atunci când am deschis uşa unei camere, mirosea a anii 1960. Parcă am păşit prin istorie, nimic nu se schimbase. E ca o cutie gigantică de jucării, găseşti tot felul de lucruri distractive de făcut. M-am îndrăgostit de acest loc iremediabil, din prima clipă“, declara Richard Neal cu ceva timp în urmă, potrivit TheSun.

Poate că nu are un centru spa, o sală adecvată unde să serveşti cina sau piscină, dar camerele unice şi micul dejun sunt suficiente pentru o experienţă cu adevărat de neuitat. Interiorul a fost păstrat cât se poate de original, pentru a lăsa aerul specific anilor 1970 să fie simțit de turiști, și dispune de opt dormitoare, iar spațiul este suficient pentru a găzdui 12 persoane. Prețurile sunt cuprinse între 500 și 1.500 de dolari (prețuri care ajung la peste 1.000 de euro) pentru două nopți.

Accesul în cel mai periculos hotel din lume se poate face doar în două feluri. Cei care doresc să se cazeze aici fie vin cu elicopterul, serviciu pentru care trebuie să scoată bani în plus, pentru că deasupra construcției există un heliport, sau cu barca.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
telefon ecran getty jpg
casa de marcat supermarket pexels jpg
gratii 1 jpeg
Sebastian Olariu si tatal lui FOTO Antena 3 Facebook jpg
istanbul pexels jpg
urangutan pixabay jpg
harta razboi ucraina steag drapel rusia europa shutterstock 2114384846 jpg
Nervos
image
actualitate.net
image
actualitate.net