Poți să ai insula ta pentru 475.000 $! Iată cum arată

Acoperită de palmieri de cocos și banani și înconjurată de ape albastre cristaline, ai putea crede că a deține o insulă tropicală ca aceasta este imposibil. Însă, nu este adevărat! Insulița Iguana, situată în Marea Caraibilor, la 19 km distanță de Nicaragua, a fost scoasă la vânzare cu tot cu vilele care se află construită pe ea.

Insula Iguana
Insula Iguana este de vânzare (Foto: Private Islands Inc.)

Pe Insula Iguana se ajunge doar cu avionul sau cu barca

Apă limpede cât vezi cu ochii și o atmosferă de vacanță, acest refugiu acoperit cu palmieri oferă intimitate și apusuri de vis. Pe Insula Iguana au fost construite mai multe case, care dispun de trei dormitoare, două băi, verandă, sufragerie, bar și zonă de zi, plus locuri de cazare suplimentare pentru personalul de pe cealaltă parte a insulei.

Așa arată una dintre case (Foto: Private Islands Inc.)
Așa arată una dintre case (Foto: Private Islands Inc.)

De asemenea, proprietarii și vizitatorii insulei se pot bucura și de o piscină spațioasă, dacă nu au chef să facă baie în mare. Toate au fost construite la standarde moderne de un dezvoltator american. O promenadă șerpuiește în jurul proprietății pentru a încuraja plimbările pe îndelete printre frunziș, unde se află fluturii migratori; un turn de observație de 9 metri permite vizitatorilor să privească peste ocean și la pădurile tropicale din depărtare. Locul este grozav pentru practicanți de snorkeling și scafandri, cu o varietate de pești tropicali în apele din jur.

Un generator de rezervă, un sistem septic și un sistem de captare a apei fac insula destul de autonomă. Nu se pune problema de apă potabilă, televizor, internet, servicii de telefonie mobilă și electricitate. Insula se află la 45 de minute cu avionul de capitala Managua, din Nicaragua, și la o scurtă excursie cu barca de micul oraș Bluefields, acolo unde se află numeroase restaurante și magazine.

Noul proprietar al insulei trebuie să scoată din buzunar 475.000 de dolari și se poate hotărî dacă își dorește să stea singur sau să închirieze proprietatea.

„Insula ar putea oferi, de asemenea, un loc sigur, idilic, pentru a vă pensiona – cu un buget mult mai mic decât ați găsi pe insulele tropicale comparabile. Din cauza unui deces în familie, proprietarul actual a scos pe piață insula Iguana la un tarif redus.”, se arată în anunțul de vânzare.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
coada imigrari IGI jpeg
image
image
image
image
image
image
rugaciune biblie tatal nostru freepick jpg
soare plaja pixabay jpg
schelete craniu freepik jpg
oua vopsite de paste jpeg
familie targu jiu1 jpg
aron pumnul colaj captura video jpg
sarpe thailanda jpg
familie copil cuplu depositphotos1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net