Povestea emoționantă a lui Ariel, „cățelușa-sirenă”! A fost abandonată din cauză că s-a născut cu 6 picioare

Ultima actualizare:

Poveste emoționantă! Ariel, un cocker spaniel de culoare neagră, a fost abandonat în luna septembrie a anului trecut, la doar 11 săptămâni, în parcarea unui magazin din Pembrokeshire, Marea Britanie. Asta pentru că animalul s-a născut cu șase picioare, iar handicapul l-a făcut să nu fie dorit. A fost salvat în cele din urmă de Greenacres Rescues, o organizație locală pentru animale.

Ariel, câinele cu șase picioare din Marea Britanie
Cele două piciorușe în plus ale lui Ariel arătau ca o codiță de sirenă (Foto: Facebook/Greenacres Re

Cățelușa Ariel a devenit cunoscută atunci în toată țara, povestea ei ajungând la inimile oamenilor. Ea a fost botezată după personajul principal din animația „Mica Sirenă”, întrucât cele două piciorușe în plus arătau precum o codiță de pește. Mulți iubitori de animale au donat pentru ca Ariel să fie operată, strângându-se o sumă de aproximativ 19.000 de dolari. Doctorii i-au îndepărtat cele două piciorușe în plus, care o deranjau la mers. Acum, ea arată de parcă nu ar fi avut niciodată nici o problemă.

Cățelușa Ariel adoră să înoate și să se plimbe pe plajă

Ariel, cățelușa cu 6 picioare, după operație
Ariel a fost operată și și-a revenit complet (Foto: Profimedia)

După ce a fost abandonată, Ariel a ajuns la cuplul Emma-Mary Webster (50 de ani) și Ollie Bird (40 de ani), doi instructori de surf care se ocupă de predarea acestui sport persoanelor cu dizabilități. Înainte să o adopte pe cățelușa cu probleme, le-a murit bătrânul lor câine, un labrador  pe nume Pippin, care avea 16 ani.

Pierderea lui Pippin ne-a frânt inima. Am zis că nu vom mai putea niciodată să adoptăm un alt câine. El a lăsat un gol în viața noastră, dar totuși am decis să ne luăm alt cățel.”, a explicat Ollie, potrivit publicației britanice Metro. Așa că el și partenera lui i-au întrebat pe cei de la Greenacres Rescue dacă au câini pentru adopție. Nici el nici Emma nu știau că Ariel era o vedetă locală. Au cunoscut-o când ea a venit în vizită la clubul lor de surf, Blue Horizons, iar atunci s-au îndrăgostit pe loc de ea. „De cum a ajuns la noi s-a comportat ca și cum este locul ei aici!”, a spus Emma-Mary. Acum, Ariel a devenit parte din familia lor.

Ariel, alături de stăpânii ei, Ollie și Emma, și de copiii acestora
Cățeaua a fost adoptată de Ollie, Emma și copiii lor (Foto: Facebook/Greenacres Rescue Facebook)

O luăm cu noi la lecțiile de surf. Îi place atenția pe care o primește de la oameni!”, a adăugat Emma-Mary. De asemenea, se pare că numele de sirenă al lui Ariel i se potrivește perfect, căci cățelușei îi place să înoate foarte mult.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
1 creier shutterstock 65181187 jpg jpeg
image
image
image
image
image
image
SpotHiddenPandaAmongHumansinPictureOpticalIllusionIQTest jpg
visine jpg
image png
evaluare nationala jpg
Cum prega tes ti mas ina pentru drum lung sau pentru o ca la torie de durata  jpg
image png
plane 7406049 1280 jpg
card social jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net