Patrocle, cel mai căutat cățel din România, cu cea mai emoționantă poveste, a fost găsit! E în drum spre stăpâna lui, Alexandra

Ultima actualizare:

După o căutare îndelungată și plină de speranțe, Patrocle, un patruped pierdut în zona Titan din București, a captat atenția online-ului și a mobilizat sute de oameni să îl caute.

Patrocle a fost găsit / foto:  Facebook / Alexandra Paşca
Patrocle a fost găsit / foto: Facebook / Alexandra Paşca

Reîntoarcerea sa acasă, după două luni și jumătate, a fost anunțată de Alexandra, tânăra care a fost un pilon în eforturile de a-l găsi, iar povestea sa a atins inimile întregii țări.

Oameni care nu l-au întâlnit niciodată pe cățelul Patrocle, dar au aflat despre povestea lui, au făcut tot ce le-a stat în putință să îl găsească.

Patrocle a fost căutat și în alte orașe și până la urmă găsit în Colentina

La căutări au luat parte chiar și persoane venite din alte orașe, dornice să ofere o mână de ajutor. 

„Patrocle este în drum spre casă.

Sunt recunoscătoare și sper să merit îndeajuns această bucurie şi această zi.

Teo este cu el, pe drum, ne despart 600 km. ( București – Sălaj. București – acolo a fost adoptat, s-a pierdut, s-a găsit. Sălaj – acasă pentru totdeauna ) Cam peste 8-9 ore o să se plângă ( asta dacă pot să mă opresc până atunci )

Telefonul nu mai face față. Am trimis mesaj persoanelor mai apropiate, voi posta si public. Povestim după, tot ce vreți, când vreți, cât vreți. Lăsați-mă doar să-l ating și eu.

Ne vedem diseară, toți.

Revin cu un cuvânt după ce îl am în brațe!”, a fost mesajul scris de pe pagina sa de Facebook de Alexandra Paşca.

În momentul în care speranțele păreau să se stingă și căutările pentru Patrocle păreau să fie în zadar, când nimeni nu mai credea că îl va mai vedea vreodată, patrupedul a fost găsit.

Cu cinci zile în urmă, stăpânul cățelului a majorat recompensa la 6.000 de lei, sperând că oricine îl va observa îi va da un semn și îl va ajuta să se întoarcă în sânul oamenilor care îl iubesc.

Povestea emoționantă a lui Patrocle

Cățelul Patrocle are o poveste emoționantă, despre care chiar și stăpânii săi nu cunosc totul. A fost găsit și salvat dintr-o pădure, chiar și atunci când era atât de speriat încât aproape era imposibil să îl atingi.

Nimeni nu știe ce greutăți și suferințe a trăit înainte sau dacă a fost supus violenței sau abuzului.

Fără să stea pe gânduri, stăpâna sa a parcurs în fiecare zi traseul obișnuit în parcul în care se plimbau, sperând că îl va vedea.

Unii voluntari au imprimat afișe pentru a le împărți localnicilor, iar alții s-au succedat pentru a asigura că operațiunile de căutare sunt continue, 24 de ore din 24. Recompensa pentru a-l găsi pe Patrocle ajunsese la suma de 6.000 de lei.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furtuna ploaie soare canicula FOTO Shutterstock
image
image
image
image
image
image
ceapa cartofi jpg
lavanda 1 jpg
telefon jpg
mancare de fasole verde jpeg
Cartofi prajiti Foto shutterstock 782040517 jpg
femeie vara rochie inflorata shutterstock 77805982 jpeg
reguli noi aeroport jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net