Povestea incredibilă a bărbatului care a născut! Cum s-a sacrificat pentru soție

Ultima actualizare:

    Chris e transsexualFoto: captură video
Chris e transsexualFoto: captură video

Povestea lui Chris Rehs-Dupin și a soției acestuia a șocat o lume întreagă. Chris este transsexual. S-a născut într-un corp de femeie și a devenit bărbat pe parcurs, cu ajutorul unui tratament riguros și a unor intervenții chirurgicale. Pentru că soția lui nu putea rămâne însărcinată, acesta a decis ca el să fie cel care va aduce pe lume un copil.

A reușit să rămână însărcinat cu ajutorul inseminării artificale. Imaginile cu Chris Rehs-Dupin cu burtică au făcut înconjurul lumii. Chrs este un bărbat care s-a născut în corpul unei femei. Pentru că medicina a avansat considerabil în ultimii ani, a reușit să se transforme în omul în care simțea că este de când s-a născut, dar și-a păstrat organele genitale. A întâlnit-o pe actuala lui soție, Amy, la locul de muncă. S-au îndrăgostit iremediabil și au vrut să-și întemeieze o familie, dar ea nu putea rămâne însărcinată. Astfel, au decis ca Chris să fie cel care rămâne însărcinat. În 2014, el a născut o fetiță perfect sănătoasă. Asta nu e tot! Amy a urmat un tratament care și a reușit și ea să rămână însărcinată. A născut un băiețel, pe care l-a botezat Milo, în 2016, potrivit Mirror.

Chris și Amy s-au căsătorit în 2013, atunci când legea le-a permis. Și-au dorit enorm o familie, dar nu a decurs totul ca pe roate. În timpul sarcinii, din cauza hormonilor, sânii lui Chris a crescut și avea grețuri insuportabile. Cu toate acestea, cu ajutorul soției sale, Chris a reușit să treacă cu brio peste această perioadă.

„Arăta ca un bărbat cu burtă de bere”, a glumit Amy.

Sarcina a fost o perioadă de confuzie și pentru Chris: „E o chestiune femeiască! Am fost foarte confuz, mi-am pus multe întrebări la vremea respectivă. Nu aveam o problemă cu a avea un copil, doar că nu parte din identitatea mea nu presupuna să rămân însărcinat. Credeam că îmi va anula, oarecum, identitatea, că mă va face mai puțin transsexual, dar nu a fost cazul. Până la final, mi-am dat seama că a fost o experiență absolut minunată”.

image
image
image
image
image
image
catalin chereches  1280x720 jpg
incendiu  jpg
Printesa Latifa jpeg
Teatru
inel Kate Middleton (3) jpg
betisoare ct captura video jpg
bivolaru 0 jpeg
plane 885321 1280 jpg