Povestea miresei cu 168 de domnișoare de onoare: „Nu am putut să refuz pe nimeni!”

Incredibil dar adevărat! O femeie din Florida a intrat în Cartea Recordurilor, după ce a avut nu mai puțin de 168 de domnișoare de onoare la nunta ei. Tina Ackles a avut parte de nunta visurilor ei și este mândră și de recordul obținut după evenimentul fericit.

Tina Ackles alături de cele 168 de domnișoare de onoare ale ei. 2015
Tina Ackles, alături de domnișoarele ei de onoare (Foto: captură video Youtube)

Toate domnișoarele de onoare s-au îmbrăcat în negru

Tina Ackles și soțul ei, la nuntă. 2015
Tina Ackles s-a căsătorit în 2015 (Foto: Guinness World Records)

După 12 ani de relație cu alesul inimii ei, Tina Ackles s-a căsătorit pe 18 aprilie 2015, în statul Florida. Ea face parte din Asociația Americană a Femeilor de Afaceri (ABWA) din 1999. Multe dintre colegele sale i-au propus să îi fie domnișoare de onoare, când au aflat că vrea să se căsătorească.

În octombrie 2014, Tina a dezvăluit public că se va căsători pe 18 aprilie 2015. Acest lucru a permis domnișoarelor de onoare să aibă suficient timp pentru a-și coordona prezența. În câteva luni, Tina a stabilit toate detaliile, după ce a creat un grup online, pentru a se organiza. Ackles a spus că toate femeile au fost foarte încântate și au petrecut luni întregi vorbind despre unde și-au găsit ținutele, pantofii și accesoriile.

Tina a ales ca domnișoarele ei de onoare să poarte ținute negre cu bijuterii roșii, deoarece culorile logo-ului asociației sunt roșu și negru. Fiecare a purtat și o garoafă albă, simbolul ABWA. Sora Tinei, două verișoare și nepoata ei au fost printre cele 168 de domnișoare de onoare. Pe lângă acestea, aproximativ 180 de persoane au mai participat la nuntă. Tina a spus că, deși nu a planificat inițial să aibă atât de multe domnișoare de onoare, a ajuns la concluzia că a fost „benefic”.

Nu am putut să refuz pe nimeni”, a explicat Tina. Ea și domnișoarele de onoare au organizat un eveniment vesel după nuntă și au publicat fotografii pe rețelele sociale, pentru cei care nu au putut fi prezenti. Femeia s-a bucurat foarte mult de faptul că a fost inclusă în Cartea Recordurilor. „Întotdeauna mi-au plăcut evenimentele cu multe persoane. Dar nici nu visam să am parte chiar eu de unul!”, a mărturisit ea. Tina a afirmat că familia și prietenii ei au fost uimiți să audă despre acest record. „Au fost șocați atunci și încă sunt și în prezent”, a continuat femeia.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
index webp
Cristian Popescu Piedone afișând tricoul cu mesajul „Și eu sunt interlop” png
image png
Interviu angajare job shutterstock 161909402 jpg
Mici pe gratar FOTO Shutterstock jpg
earthworm 686592 1280 jpg
belgium 6497401 1280 jpg
pestera Farcu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net