Prezentarea Balenciaga, de la Shanghai. Cu ce rămâne în istorie

Demna Gvasalia, directorul de creație al Balenciaga, a adus frumusețea și grandiozitatea orașului Shanghai pe podiumul său de modă. Alegând ca fundal zgârie-norii din Pudong și clădirile de pe Bund, Demna a creat un spectacol impresionant care a captat atenția întregii industrii a modei și a fanilor din China.

Foto: Canal33.
Foto: Canal33.

Cu o atmosferă cinematografică, sub ploaia torențială ce a amplificat imaginea de „Blade Runner”, Demna a prezentat o colecție remarcabilă care a combinat inovația cu piese clasice esențiale, perfecte pentru orice garderobă modernă. Fotografiile realizate de Malick Bodian la Paris ilustrează perfect atmosfera de lumină verticală de neon și clădiri iluminate, creând un cadru perfect pentru piesele extravagante și elegante ale lui Balenciaga.

Motivația acestei călătorii a fost clară pentru Demna: Shanghaiul și China au devenit un epicentru al modei globale, iar interesul și entuziasmul fervent al publicului chinez pentru creațiile Balenciaga sunt evidente. Într-adevăr, Balenciaga a înregistrat o creștere exponențială în China, cu un număr de magazine care a crescut semnificativ, reflectând impactul său crescând în această piață dinamică.

Citește mai multe pe canal33.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
florin nita romania euro 2024 facebook jpg
image
image
image
image
image
image
Kate Middleton  sursa foto   GettyImages jpg
cenusa jpg
plante care elimina energia negativa din casa jpg
netflix pixabay png
Iancu de Hunedoara png
tren deraiat 08, foto ISU Teleorman
titanic adobestock jpg
FotoJet (1) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net