Primele imagini de la tragicul accident care i-a adus moartea lui Călin Doboș!

Ultima actualizare:

Vestea că medicul Călin Doboș s-a stins din viață la vârsta de 48 de ani a luat luat pe mulți prin surprindere. Chirurgul vedetelor și-a pierdut viața într-un accident, după ce motocicleta pe care o conducea a ricoșat pe Podul Basarab, moartea lui Doboș survenind instantaneu. Primele imagini de la locul tragicului eveniment sunt de-a dreptul copleșitoare și arată violența impactului. 

image

Chirurgul estetician Călin Doboș, la care apelau de regulă vedetele din showbiz, s-a stins din viață, miercuri 26 octombrie, în urma unui accident de motocicletă, ce a avut loc în jurul orei 12:00, pe Podul Basarab, din Capitală. Călin Doboș conducea o motocicletă, iar la un moment dat a pierdut controlul și a ricoșat pe partea laterală a carosabilului. Impactul a fost deosebit de puternic, iar trupul medicului a fost spulberat în urma accidentului. 

Imaginile făcute la locul unde s-a produs tragedia arată echipajul SMURD și ofițerii de poliție care au împrejmuit zona. Autoritățile au găsit trupul fără viață al lui Călin Doboș și au încercat să-l resusciteze, însă toate eforturile au fost în zadar. Călin Doboș a fost declarat mort. 

Circulația a fost oprită pentru scurt timp pe Podul Basarab. 

Bianca Drăgușanu, în șoc după moartea lui Călin Doboș

Călin Doboș era nu numai chirurgul preferat al vedetelor ci un om de familie, acesta având o soție și un copil. Majoritatea divelor din showbiz au apelat la serviciile sale și au continuat să revină oricând au avut nevoie de retușuri pentru arăta cât mai bine în fața camerelor de filmat. 

Vedeta care a părut cea mai afectată de moartea lui Călin Doboș a fost Bianca Drăgușanu care îl cunoștea pe medic de mai mulți ani, pe cei doi legându-i și o frumoasă prietenie. 

”A murit Doboș, nu-mi vine să cred, era prietenul, meu sunt terminată, efectiv nu-mi vine să cred. Este îngrozitor. Nu pot să cred așa ceva, nu-mi revin, e ceva ce nu vrei să se întâmple. Are un băiat, familia e distrusă, nimeni nu se aștepta, e o tragedie.”, a declarat Bianca Drăgușanu în exclusivitate pentru Click! 

image
image
image
image
image
image
deschidere drum expres oradea jpg
Insomnie - lipsa somn - femeie in pat FOTO Shutterstock
jean hillard captura video jpg
barbat suparat jpg
toaleta freepik jpg
explozie petromidia jpg
Gratar FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net