Regina Letizia și Regele Felipe, gest emoționant la un eveniment regal! Așa arată iubirea după 19 de căsătorie

Ultima actualizare:

22 mai 2004 este ziua în care fosta jurnalistă Letizia Ortiz Rocasolano a intrat oficial în familia regală a Spaniei, moment în care s-a căsătorit cu prințul Felipe, acum rege. 19 ani mai târziu, cei doi sunt tot îndrăgostiți, uniți și, în plus, sunt părinții a două fete superbe și deștepte. Proaspăt revenit de la Wimbledon, Regele Felipe s-a reunit cu frumoasa lui soție la gala premiilor ABC Journalism, care a avut loc ieri seară, 17 iulie, la Madrid, iar cei doi nu au ezitat să arate încă o dată că iubirea nu a dispărut, chiar și după atâta timp.

Regina Letizia și Regele Felipe, gest emoționant la un eveniment regal! / Foto: Profimedia
Regina Letizia și Regele Felipe, gest emoționant la un eveniment regal! / Foto: Profimedia

Regele Felipe și Regina Letizia au fost surprinși la un eveniment, gala premiilor ABC Journalism, care a avut loc ieri seară, 17 iulie, la Madrid, aruncându-și priviri tandre. Mai exact, Regina Letizia a Spaniei, în vărstă de 50 de ani, îmbrăcată într-un compleu de satin albastru vibrant, a fost surprinsă în timp ce se uita cu o privire plină de adorație la soțul ei, chipeșul rege al Spaniei.

Ea i-a zâmbit tandru lui Felipe, iar aceasta i-a răspuns cu un surâs la fel de cald. Cu siguranță, chiar și după 19 ani de căsnicie, cei doi sunt la fel de îndrăgostiți și împliniți, mai ales că au împreună și două fetițe minunate.

Gest emoționant la eveniment

Pentru acest eveniment, Regina Letizia și-a asortat ținuta din satin - creată de brandul spaniol Maksu și este vorba despre modelul Garce, mai exact un top și o fustă din mătase naturală de un albastru vibrant, rochie cu care a atras toate privirile - cu o pereche de sandale aurii Jimmy Choo și un clutch realizat din vinil transparent și piele metalică aurie, de la brandul Magrit, una dintre piesele preferate ale sale, pe care le alege adesea pentru ocazii importante. 

La rândul său, și Regele Felipe a arătat extrem de elegant. El a optat penru un costum negru de gală, accesorizat cu un papion în aceeași nuanță.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Vinerea Mare, cea mai neagră zi a creștinismului  Ce semnificație are Prohodul Domnului jpeg
image
image
image
image
image
image
telefon ecran getty jpg
casa de marcat supermarket pexels jpg
gratii 1 jpeg
Sebastian Olariu si tatal lui FOTO Antena 3 Facebook jpg
istanbul pexels jpg
urangutan pixabay jpg
harta razboi ucraina steag drapel rusia europa shutterstock 2114384846 jpg
Nervos
image
actualitate.net
image
actualitate.net