Regina Letizia, apariție sclipitoare la început de vară! Cu ce ținută de vis a cucerit inimile celor prezenți la un eveniment din Spania

Ultima actualizare:

La un eveniment dedicat Zilei Forțelor Armate în Spania, regina Letizia a devenit rapid cel mai interesant subiect de discuție atât pentru jurnaliști cât și pentru cei din public, după ce a impresionat întreaga țară cu ținuta plină de eleganță pe care a purtat-o. Deși are deja 50 de ani, aceasta arată mai tânără ca niciodată.

Reginei Letizia, apariție sclipitoare la început de vară
Reginei Letizia, apariție sclipitoare la început de vară

Recent, în orașul Granada, din sudul Spaniei, regele Felipe și regina Letizia au participat la un eveniment dedicat Zilei Forțelor Armate. Însă, nu a durat mult până când interesul camerelor de vederi a trecut de la ceremonia în sine la frumusețea reginei.

Aceasta a impresionat întreaga Spanie prin ținuta plină de eleganță pe care o purta, cât și prin aspectul tânăr de care dă dovadă, deși are deja 50 de ani. Potrivit informațiilor oferite de către okmagazine.ro, ținuta reginei a fost una extrem de potrivită.

Regina Letizia a primit un val de aprecieri pentru ținuta sa
Regina Letizia a primit un val de aprecieri pentru ținuta sa

Mai precis, regina Letizia a venit la eveniment purtând o ținută perfectă pentru o zi caldă de vară. Ea a purtat o cămașă albă, lejeră, alături de o fustă midi imprimată, aceasta din urmă fiind creația făcută special de către marele designer spaniol Jose Hidalgo Moda. Pentru a completa ținuta de o eleganță debordantă, regina a optat pentru o geantă de culoare fucsia, cât pantofi asortați.

Regina Letizia, apreciată pentru aspectul elegant

Mai mult decât atât, geanta acesteia a atras și ea aprecierile publicului. Articolul vestimentar, poate contrar așteptărilor multora dintre noi, are un preț modest, de doar 127 de euro! Ea este realizată din piele lăcuită și laminată de nucă de cocos, fiind un produs Ansa. Aspectul elegant al reginei a fost apreciat de către publicul din întreaga lume, chiar dacă au fost și unele voci care au considerat ținuta prea „casual”, având în vedere ocazia.

Ziua Forțelor Armate nu este o sărbătoare mult prea veche în Spania, ea datând din anul 1978. Evenimentul se întinde pe mai multe zile, în care sunt sărbătorite forțele armate ale țării. Acest moment este sărbătorit de-a lungul întregii țări. 

image
image
image
image
image
image
2 jpg
chirie apartament jpeg
Al Di Meola  jpg
febra tifoida romani jpg
Dr Cristina Iftode Sanador jpg
Hidra, Piaţa a Presei Libere Bucuresti, foto Artmark
cutremur grecia jpg
marcel ciolacu conferinta de presa foto captura video jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net