Rugăciunea făcătoare de minuni pe care să o rostești de Înălțarea Sfintei Cruci! Ți se îndeplinesc toate dorințele

Ultima actualizare:

Înălțarea Sfintei Cruci este una dintre cele mai importante sărbători creștine, celebrată pe 14 septembrie. În această zi de mare importanță pentru creștini este bine să rostiți una dintre cele mai puternice rugăciuni dedicate Sfintei Cruci prin care toate dorințele vi se vor îndeplini.

Ți se îndeplinesc toate dorințele
Ți se îndeplinesc toate dorințele

Rugăciunea făcătoare de minuni pe care să o rostești de Înălțarea Sfintei Cruci! 

Sărbătoarea este legată de un eveniment istoric important din secolul al IV-lea, când împărăteasa Elena, mama împăratului Constantin cel Mare, a descoperit lemnul Sfintei Cruci pe care a fost răstignit Iisus Hristos în Ierusalim. Această descoperire a avut loc în anul 326 și a dus la ridicarea Bisericii Sfântului Mormânt în Ierusalim. După descoperirea Sfintei Cruci, ea a fost înălțată și venerată de credincioși. Astfel, credincioșii au recunoscut importanța crucii ca simbol al credinței lor și ca instrument al mântuirii. Înălțarea Sfintei Cruci este văzută și ca o celebrare a biruinței binelui asupra răului. Crucea este un semn al speranței și al vieții veșnice, învățând credincioșii că, prin credință, suferințele acestei lumi pot fi depășite prin puterea lui Dumnezeu.

Iată rugăciunea pe care să o rostești cu smerenie și credință multă în suflet pentru ca toate dorințele să ți se îndeplinească.

„Să se scoale Dumnezeu, și să se risipească vrăjmașii Lui, și să fugă de la față Lui cei ce-L urăsc pe Dansul.

Să piară cum piere fumul, cum se topește ceară de față focului, așa să piară demonii de la față celor ce-L iubesc pe Dumnezeu (și se însemnează cu semnul Crucii, zicând):

Bucură-te, preacinstită și de viață făcătoare Crucea Domnului, care gonești demonii cu puterea Celui ce S-a răstignit pe ține, a Domnului și Mântuitorului nostru Iisus Hristos, Care S-a pogorat la iad, și a călcat puterea diavolului, și te-a dăruit nouă pe ține, cinstită Crucea Să, spre izgonirea a tot vrăjmașul.

O, preacinstită și de viață făcătoare Crucea Domnului, ajută-mi mie cu Sfânta Fecioara Născătoare de Dumnezeu și cu toți Sfinții, în veci. Amin.”

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Prințul Harry, Regele Charles  foto   GettyImages, Profimedia jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Autorul atacului de la Palatul Parlamentului  Imagine amator jpg
2014 Nysa, stare miasto 03 JPG
gunoi freepik jpg
oase jpg
nucsoara istock jpg
complice crime constanta jpg
swan 200461 1280 jpg
femeie cu caine langa calorifer 2251084105 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net