Femeia superbă care s-a operat ca să fie din nou virgină: „O iau de la zero!”

Ultima actualizare:

Modelul și actrița pentru adulți Helene Boudreau (31 de ani) și-a făcut himenoplastie, o operație de reconstrucție a himenului, pentru a deveni din nou virgină. Acum, focoasa șatenă, originară din Quebec, Canada, susține că bărbații se bat pentru ea, fiecare dorind să devină norocosul care o va dezvirgina. Helene susține că este în căutarea partenerului ideal.

Helene Boudreau, în costum de baie
Helene Boudreau a trecut printr-o intervenție de reconstruire a himenului (Foto: Instagram)

Am vrut să o iau de la zero, în ceea ce privește sexul. Vreau să găsesc un bărbat perfect, care să mă dezvirgineze.”, a explicat ea, pentru tabloidul britanic Daily Star. Helene Boudreau a mai spus că își dorește un partener sexual normal, nu un star porno.

S-a filmat în timpul operației

De asemenea, nu îi pasă dacă bărbatul este înalt sau dacă are mulți bani, însă are o cerință mai specială: „Nu vreau să aibă penisul prea mare. Peste 22 de cm este prea mult acum!”

Helene Boudreau s-a filmat în timpul operației, pentru a-și ține fanii la curent. Intervenția chirurgicală a avut loc în decembrie 2023. Himenoplastia are scopul de a reface membrana subtire a vaginului unei femei, care reprezintă virginitatea și care, în unele culturi, este un simbol al purității. 

Himenul unei femei poate fi deteriorat nu doar după ce face sex, ci și din alte motive, cum ar fi mersul pe bicicleta, echitația, exercițiile fizice sau folosirea tampoanelor interne, iar acest tratament le oferă unor femei un confort psihologic.

Sunt posibile sangerări în timpul actului sexual după o operație de himen. Aceasta este o intervenție simplă care reda virginitatea, fără durere, și care nu necesită internare. Intervenția chirurgicală pentru himenoplastie poate fi efectuată sub anestezie locală sau generală. În urma operatiei, nu vor exista cicatrici.

Helene Boudreau este actriță și model OnlyFans. Ea a fost dată în judecată pentru daune de către Universite de Quebec a Montreal (UQAM) în 2021, după ce a postat o fotografie pe contul ei de Instagram în care și-a arătat sânii în timp ce își ținea în mână diploma de absolvire. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
bancomat
image
image
image
image
image
image
alegeri 2019 vot scrutin buletin de vot jpeg
Bagaj jpg
Vasile Banescu foto Basilica jpg
autospeciala politie jpg
lucruri despre elefanţi jpeg
Mihai Leu jpg
Meghan Markle  GettyImages jpg
accident Vrancea jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net