Scapă de părul gri în doar 30 de minute cu o vopsea făcută în casă. Ai nevoie de două ingrediente

Cei care doresc să-și acopere părul gri fără a apela la vopsele artificiale, pline de chimicale, pot folosi una infailibilă de casă.

O vopsea făcută din coji de nucă te scapă de firele albe de păr. Foto: Click.
O vopsea făcută din coji de nucă te scapă de firele albe de păr. Foto: Click.

Părul gri apare din cauza lipsei de melanină, care generează acea colorație albă pe care toate femeile o urăsc. Văzând păr alb îți pare că lumea se prăbușește. Este un semn al bătrâneții pe care, dacă am putea, l-am evita pentru totdeauna. Din fericire, le putem acoperi datorită unor produse, precum vopseaua de casă pe care vă vom învăța mai jos cum să o pregătiți.

De ce să nu folosești vopsea artificială

Specialiștii spun că, pentru a scăpa de părul gri nu va trebui să apelezi la vopsele artificiale, pline de chimicale. Aceste produse industriale dăunează părului, îl usucă, îl slăbește și îi deschide vârfurile. Prin urmare, vom avea o coamă fără păr alb, dar total deteriorat.

Tocmai de aceea, este recomandat să arăți părul gri așa cum este, cu diferite coafuri, sau să apelezi la trucuri care se pot face acasă pentru a-l acoperi. În acest context, există o vopsea de casă realizată cu ingrediente pe care le avem acasă și care ne va ajuta să ne recuperăm tinerețea.

Vopsea de casă pentru a acoperi părul gri

Pentru a crea această vopsea de păr de casă și pentru a elimina tot părul gri, ai nevoie doar de două ingrediente: un litru de apă și câteva frunze de nuc. Odată ce avem ambele elemente, vom începe cu pregătirea, care este simplă și ușoară.

Vom începe prin a pune ambele ingrediente într-un recipient și apoi vom fierbe lichidul timp de 15 minute. Odată ce s-a întâmplat acest lucru, recipientul va fi scos de pe foc și lăsat să se răcească, pentru a se strecura apoi și a îndepărta toate impuritățile. După ce am făcut-o, o putem aplica pe păr. Trebuie să lași vopseaua făcută în casă să acționeze aproximativ 30 de minute, astfel încât să funcționeze corect și fiecare dintre firele de păr căruntoase să poată fi colorate. Astfel, vom avea părul total întinerit și fără a apela la vopsele artificiale, scriu cei de la Terra.com.mx.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
bancomat
image
image
image
image
image
image
alegeri 2019 vot scrutin buletin de vot jpeg
Bagaj jpg
Vasile Banescu foto Basilica jpg
autospeciala politie jpg
lucruri despre elefanţi jpeg
Mihai Leu jpg
Meghan Markle  GettyImages jpg
accident Vrancea jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net