Schimbare pentru utilizatorii Whatsapp care au sistem iOS. Ce este modul Companion

Funcția Companion a fost lansat de Whatsapp și pentru utilizatorii iOS, după ce fusese introdusă, în urmă cu aproximativ o lună, pe dispozitivele Android.

WhatsApp a lansat o nouă funcție pentru utilizatorii iOS / foto: Pixabay
WhatsApp a lansat o nouă funcție pentru utilizatorii iOS / foto: Pixabay

Este vorba despre o funcție care permitea conectarea a cinci telefoane la un singur cont. Optiunea este foarte utilă celor care conduc o afacere și au nevoie ca mai multe persoane să aibă acces la mesajele trimise pe un singur cont.

La fel cum se întâmplă și pe sistemele Android, versiunea iOS a aplicației de mesagerie îți sincronizează istoricul și toate mesajele tale sunt livrate pe toate dispozitivele alese de tine.

Toate conversațiile sunt criptate

În același timp, compania americană Meta dă asigurări că toate conversațiile rămân criptate end-to-end, chiar și pe dispozitivele conectate.

„Acum puteți comuta între telefoane fără să vă deconectați și puteți relua conversațiile de unde ați rămas. Sau, dacă sunteți proprietarul unei mici afaceri, angajații pot răspunde clienților direct de pe telefoanele lor, cu același cont WhatsApp Business.

De asemenea, în următoarele săptămâni, vom introduce o modalitate alternativă și mai accesibilă de conectare la dispozitivele însoțitoare.

Acum puteți introduce numărul de telefon pe WhatsApp Web pentru a primi un cod unic, pe care îl puteți utiliza pe telefon pentru a activa conectarea dispozitivului, în loc să fie nevoie să scanați un cod QR.

Așteptăm cu nerăbdare să introducem această funcție pe mai multe dispozitive însoțitoare în viitor”, au transmis reprezentanții WhatsApp, potrivit ziare.com.

Rusia a amendat în premieră WhatsApp

Astăzi, o instanță din Rusia amendat joi în premieră WhatsApp, cu 3 milioane de ruble (37.080 de dolari), pentru că nu a șters conținut interzis în Rusia.

Deși Meta, compania lui Mark Zuckerberg care deține și WhatsApp, a fost declarată organizație extremistă și interzisă în Rusia anul trecut, aplicația de mesagerie nu s-a confruntat până acum cu penalități din partea autorităților ruse pentru refuzul de a șterge conținut pe care îl consideră interzis.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Persoană care trimite mesaje pe Whatsapp Foto Pixabay
image
image
image
image
image
image
Thassos, Grecia FOTO Shutterstock
prosoape jpeg
christian al VII lea jpeg
camera hotel png
Pestera Craniilor png
soferii in masina webp
Brezoi poza mare jpg
lacat bucatarie roman marea britanie 67958100 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net